Δεν τα φάγαμε μαζί κύριε Μαγκριώτη…

23:12 2/4/2012 - Πηγή: Olympia
Κυριε Μαγκριωτη,Διαβασα στο διαδικτυο την αποφαση του Προϊσταμενου σας κ.Βοριδη συμφωνα με την οποια μετακινηθηκατε 31-3-12 εως και 2-4-12 στη Θεσ/νικη για υπηρεσιακους λογους με επιβαρυνση του ΚΑΕ 0716 του προϋπολογισμου του Υπουργειου Μεταφορων ή αλλιως με επιβαρυνση του Κρατικου Προϋπολογισμου για να πουμε το ιδιο πραγμα με αλλα
λογια ή αλλιως του Προϋπολογισμου του Ελληνικού Κρατους ,ο οποίος προϋπολογισμος συμφωνα με τον κ.Σαχινιδη  !!!! δεν βγαινει……..!!!!!

Κυριε Μαγκριωτη…………….παλια σας τεχνη κόσκινο!
Ως ΥΦΥΠΕΞ…………. καθε Παρασκευή αναχωρηση και καθε Κυριακη ή Δευτερα επιστροφη για υπηρεσιακους λογους……….ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και παλι ο προορισμος
(συναντουσατε ομογενειακους φορεις,,,,,?) το ιδιο και παραμονες Χριστουγεννων-Πρωτοχρονιας-Πασχα,,,,,,,,,,,
και γενικα καθε εβδομαδα σχεδον η ΥΔΕ του ΥΠΕΞ ενταλματοποιούσε δαπανη μετακινησης σας χαρακτηρισμενης υπηρεσιακης……για να βρεθειτε σπιτι σας με τη συζυγο σας.
Πληρωνε λοιπον ο Κρατικος Προϋπολογισμος ή οπως θα λεγαμε τωρα που οι καιροι ειναι δύσκολοι και οι εκφρασεις ειναι πομπωδεις………πληρωνε ο ελληνας φορολογούμενος(εγω ειμαι φορολογούμενη πολιτης και ήμουν παντα γιατι ήμουν εργαζομενη του Δημοσιου) το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!
-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΙΤΗΡΙΑ
-ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ  3 ή 4 ΗΜΕΡΩΝ (αναλογα) επειδή οπως βεβαιωνατε ειχατε φιλοξενηθει ως προς τη διανυκτερευση αλλα τα εξοδα διατροφης τα ειχατε καταβαλει εξ΄ιδιων(δηλαδη πληρωνατε στη συζυγο σας το φαγητο που τρωγατε !!!!!!!!!!!)

Ετσι λοιπον αποδεικνυεται οτι….ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ! Εγω πληρωνα τοτε……….και πληρωνω ματωνοντας και τωρα!
Λαμβανω μια αθλια…..συνταξη(εχοντας δουλεψει 30 χρονια)….περιμενω 2 χρονια απληρωτη απο τα επικουρικα μου ταμεια τα οποια τα εχω πληρωσει μεχρι δεκαρας………………και με απειλουν και με εκφοβιζουν με το ΕΦΑΠΑΞ που δεν ξερω ποτε και αν………..το παρω.

ΓΙΑΤΙ…………ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δεν υπαρχουν για εμας……………….γιατι για εσας οπως ειδα απο την εντολη μετακινησης σας ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ !

Σας υπενθυμιζω όμως οτι στην ελληνικη γλωσσα υπαρχουν και οι λεξεις……ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ   ΗΘΟΣ   ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και κυριως η μοναδικη παγκοσμιως      λεξη      ΦΙΛΟΤΙΜΟ!

Και επειδη ευτυχως στις Δημοσιες Υπηρεσιες τα αρχεια υπαρχουν………….πιστευω οτι δεν θα με χαρακτηρισετε ΨΕΥΤΡΑ μου αρκει να με χαρακτηρισετε ΑΤΥΧΗ που ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

  Σας ευχαριστω για ολα οσα με διδαξατε αναφορικα με την προσωπικοτητα που διαθετει
   ο ελληνας σοσιαλιστης πολιτικος-ο διασωστης-ο αιτων και παλι το ψηφαλακι του
  τεως υπερηφανου ΕΛΛΗΝΑ

     ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ………..!

Φλώρα Σ.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα