Ο Κυκλος των Χαμενων ΓΙΔΙΩΝ

09:51 10/1/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα1. Κανεις δεν εχει δωσει εξουσιοδοτηση σε Μερκοζυ να αποφασιζουν για τους υπολοιπους !

2. σιγα το γεγονος… οτι δανειστηκε η Γερμανια 4δισ με εκπτωση…. εχει γινει χιλιαδες φορες σε πολλες χωρες. Τελος

του γεναρη να δω ποσο θα δανειζεται, και οταν αρχισει να γαργαλαει η Αυστρια και η Ουγγαρια με την Ιταλια στο βαθος. μη μασατε… πριν 2 μηνες δεν της εδιναν λεφτα !! τι εγινε σημερα και της εδωσαν ?? τπτ… τεχνικη αγορα και τα περισσουτερα τα πηραν Γερμανοι !!! οπως και οταν δεν της αγορασαν τα ομολογα πρινβ 2 μηνες…!

3. Τι θα κανει η ΕΕ με το ΙΡΑΝ και το πετρελαιο ? Εμεις ?? εχουμε κανει προβλεψη? εχουμε εναλλακτικη λυση εισαγωγων ??

4. Εμεις χωρις ΑΟΖ πως καλουμε ενδιαφερομενους ?? ΑΝΕΚΔΟΤΟ εχουμε γινει !!

5. Με τα 130 δισ Δανειο… ΠΟΣΑ ΕΚΚΡΕΜΗ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ?? (  ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΗ !!! )

6. Η ΕΚΤ εχει 2.7τρισ ευρω στον ισολογισμο της !!… δε σας λεω ποσα ειναι τα ιδια κεφαλαια,, θα κλαψετε..!

7. ΑΥΡΙΟ η Λαγκαρντ θα δει Μερκελ…. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.. εχω πολλες αποριες… οχι για την Ελλαδα.. αλλα για τους υπολοιπους.. !! η Συναντηση αυτη θα δωσει δειγματα πορειας Ιανουαριο- Μαρτιο.. ( αν μας πουν ! τι αποφασισαν )

8. Αυτος ο Δασκαλοπουλος γιατι μιλαει στο πρωτο πληθυντικο ? Τι επενδυσεις θα κανει ο λεμες?? Πως τον αποχεχονται ως συνομιλητη οι υπολοιποι?

9. Δε θα βγαλουμε τον Μαρτιο !!!

10. Η Blackrock ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν δινει την εκθεση της !! … εχουν κανει υπογειες συνεννοησεις με Παπαδημο και Μπεννυ.. ( Να ρωτησει καποιος στη  Βουλη επισημα ΤΩΡΑ.. ΑΥΡΙΟ .. που ειναι η εκθεση της ?? )

11. Ξερετε ποση υφεση θα εχουμε το 2012 με οσα λενε ?? 9-11% !!! και μας λενε για 3-4% !! τα λεω απο νωρις παντα…

12. ΠΟΙΟΣ θα μας βγαλει απο το Ευρω ? Οταν μας λενε.. “εφαρμοστε τα παντα ολα, καντε PSI διαφορετικα δοση/Δανειο δενε χει”… ΤΙ ΛΕΝΕ ??
δλδ και να τα εφαρμοσουμε ΟΛΑ.. θα βγουμε απο την κριση ?? θα πληρωσουμε ποτέ τα ( 370-100+130+εγγυησεις+ νεα = 450δισ ευρω για 2012 μονο… ) …. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ??

13. Το εγινε με την εξωδικαστικη συμφωνια με Μιζενς ? Ποσα θα “παρουμε” τελικα ?

14. Ο Παπαδημος θελει τους πολιτικους συντακτες.. για να τους δωσει τον εκβιασμο δια ζωσης. Παρτε να χετε… να βαλω κουκουλα και να παω?

15. Η Τροϊκα μας εχει δωσει 110δισ και θελουν να μας δωσουν άλλα 130 δισ ( αφου κουρεψουμε εθελοντικα 100 εστω χαχα ) … Αισθανομαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.. ΑΘΣΘΑΝΟΜΑΙ ο ΑΞΙΟΧΡΕΟΤΕΡΟΣ Λαος των 205… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΠΡΟΥΝΕΪ το λιγοτερο…
Καλα σε εμας τοςυ χαχολους θελουν να δωσουν 140δισ Δανειο? θελουν να μας δωσουν το 60% του ΑΕΠ σε Δανειο !!.. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ?? Ποτα θα ξανακουρεψουν ?? Ποτε θα μας πουν…. ” καντε τωρα επιστολη να φυγετε απο ευρω.. δε σας παιρνει αλλο, εχουμε τα οαντα ολα σε Αγγλικο Δικαιο… αιντε.. ! )

16. Τι καταλαβε ο Αντωνακης απο την ενημερωση για το PSI ?? εχω μεγαλη απορια…

17. Εχω χορτασει ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ…

18. Δεν εχουν αλλου καλυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα