ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ

23:07 6/4/2012 - Πηγή: Olympia

Η πρόσφατη ομιλία στην Βουλή ήταν κόλαφος από τον Πάνο Καμμένο στους εξωνημένους / εξωνημένες. Ποτέ δεν θυμάμαι από μέλος του κοινοβουλίου να είχαν ακουστεί τόσα σκληρά, και γενναία σχόλια. Εδώ όμως γεννιέται ένα τεράστιο θέμα και επικοινωνίας και ουσίας. Όσο ο “λόγος” είναι βαρύς και άτεγκτος τόσο ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι υποχρεώσεις εκείνου που τον εκφέρει. Ειδάλλως……καταντάει γραφικός ….λαϊκιστής και τελικά γελοιοποιείται και εκβάλλεται. Το παράδειγμα του Καρατζαφέρη

είναι νωπό..(Με την
προϋπόθεση βέβαια ότι όλα αυτά δεν είναι “ΡΟΛΟΙ” προκαθορισμένοι που απαιτούν ο “ήρωας” μετά από συγκεκριμένες δράσεις ν αποχωρεί.) Θέλω να πιστεύω Πάνο ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ για να μας τις ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ και στο τέλος να ΔΙΑΣΥΡΘΕΙΣ κι εσύ, έστω από εμάς, τους κουρελήδες Έλληνες όπως μας καταντήσανε.
Ο πρόσφατος θάνατος του Δημήτρη δεν μπορεί να περάσει απλά στα “ψιλά” όπως θέλουν. Να ευχαριστούν το Θεό κάποιοι Κουκουλόπουλοι και Μπεγλίτηδες που δεν έφυγε παίρνοντας μαζί του και μερικούς από δαύτους, έτσι σαν μια κίνηση κάθαρσης …..Αλλά αν δεν δοθεί στην πράξη η κατάλληλη θέση στον ηρωικό Δημήτρη που έζήσε 77 χρόνια για έχει τέτοιο τέλος, τότε κάποιοι άλλοι που μπορεί ν ακολουθήσουν, (εύχομαι να μην υπάρξουν άλλοι) μπορεί να μην είναι τόσο “μόνοι ” κατά την έξοδο τους από την ζωή. Για όλους τους λόγους αυτούς αγαπητέ Πάνο θα ήθελα να σου πω ότι η ώρα του καταγγελτικού λόγου ακόμα και του δικού σου έχει περάσει. Είναι δυστυχώς η ώρα που θα πρέπει να βγείτε έξω από την Βουλή να κηρύξετε ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ και να μπείτε μπροστά σ αυτούς που ξυλοκοπούνται (για ποιο λόγο άραγε; Γιατί δεν θέλουν να πουληθεί η χώρα τους;) Από επίορκους πραιτωριανούς που αντί να είναι πιστοί στον όρκο τους στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ νομίζουν ότι κάνουν το καθήκον τους όντας πιστοί στο γενικό λογιστήριο του κράτους που τους πληρώνει όχι σαν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ αλλά ως ΜΠΡΑΒΟΥΣ του κάθε υπουργίσκου.
Όταν συμβούν αυτά τότε θα δεις κι εσύ και οι άλλοι
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
και τελικά
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ…

SXOLIASTHS


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα