Το …Ευαγγέλιο του (κομαντάντε) Μάρκου Μουζάκη.

11:33 29/4/2012 - Πηγή: Olympia
Διαβάζουμε με τον απαιτούμενο σεβασμό, την ατσάλινη στήλη της πραγματικής δημοσιογραφίας!

** Μια βδομάδα λοιπόν έμεινε αδέρφια, συντρόφια.
Για τις κρισιμότερες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση. Είναι όντως οι κρισιμότερες. Όχι όμως για τους λόγους που επικαλούνται οι σειρήνες του δικομματισμού, οι παραφυάδες τους και οι κατοχικοί δανειστές…
** Είναι οι κρισιμότερες, επειδή αχνοφέγγει στον ορίζοντα η προοπτική μιας ελπιδοφόρας εξόδου, το φως

μιας ανατροπής αυτού του φθαρμένου και διεφθαρμένου συστήματος, το ξεκίνημα ενός νέου σκηνικού που θα φέρει το λαό στο προσκήνιο και θα ακυρώσει τα σχέδια των δολοφόνων του και των νταβατζήδων που τους στηρίζουν, εγχώριων κι εξωχώριων.
** Ομπρός λοιπόν, είναι στο χέρι μας να τους δώσουμε να καταλάβουν!
** Να ανατρέψουμε αυτό το σάπιο σύστημα, να δώσουμε ελπίδα στην πατρίδα, στα παιδιά μας, να σπάσουμε τα δεσμά της υποτέλειας, της κυριαρχίας των νταβάδων, οι οποίοι ως την ύστατη ώρα προσπαθούν και θα προσπαθούν να σας κλέψουν για άλλη μια φορά την ψήφο!
** Με κάθε μέσο. Με ταξίματα, με πιέσεις, με εκβιασμούς, με πολιτική τρομοκρατία…
** Να αντισταθούμε σε όλη αυτή την επιχείρηση εκμαυλισμού και τρομοκράτησης. Ένα βροντερό ΟΧΙ τους χρειάζεται, πατριωτικό. Αυτή να ‘ναι η απάντησή μας!
** ΟΧΙ στη χειραγώγηση, ΟΧΙ στη συνέχιση του ξεπουλήματος, ΟΧΙ στον εξανδραποδισμό, ΟΧΙ στο βιασμό της αξιοπρέπειάς μας!
** Να ανοίξουμε το δρόμο για ένα νέο, ελπιδοφόρο πολιτικό σκηνικό, το ‘χει ανάγκη η πατρίδα, να μην αφήσουμε τους εξωμότες να τη ρημάζουν άλλο.
** Η εντολή απ’ τον Μπένι είναι σαφής: Εξαφανίστε μέχρι τις εκλογές τον ΓΑΠ, «σφουγγαρίστε» ό,τι έχει σχέση με αυτόν, να μην υπάρχει τίποτα που να τον θυμίζει! Κι ο ΓΑΠ έχει εξαφανιστεί απ’ την –πολιτική- πιάτσα! Αλλά μήπως ο Μπένι δεν ήταν υπουργός του και μάλιστα πρωτοκλασάτος; Για τόσο κουτούς μας περνά; Και μήπως δεν ξέρει πόσοι ακόμα σκελετοί κρύβονται στην πράσινη ντουλάπα;
** Να βουλώσουμε τα αυτιά μας στις βουβουζέλες των ΜΜΕ του συστήματος, που πασχίζουν με κάθε τρόπο ξανά να μας κοροϊδέψουν, να συντηρήσουν και να αναπαράξουν το σάπιο, διεφθαρμένο καθεστώς! Δεν τις ακούτε, καθημερινά να επιχειρούν πλύση εγκεφάλου, πασχίζοντας απεγνωσμένα να διασώσουν τους
ολετήρες;
** Απομονώστε όλα τα γιουσουφάκια, τα κουτάβια, περιφρονήστε τα…
** Διαλυμένα μαγαζιά είναι τα κομματικά επιτελεία και των δύο «μεγάλων»! Κι αν για το ΠΑΣΟΚ αυτό δικαιολογείται, τι να πει κανείς για τη Νου Δου; Πόσο σε έχουν κοντύνει, μέχρι το ανάστημά τους, Αντώνη οι της σάπιας κομματικής καμαρίλας; Και πώς και γιατί το δέχτηκες αυτό;
** Πάντως πράγματι οργιάζουν τα ΜΜΕ και τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια του συστήματος! Καθημερινά κάνουν βρώμικη προπαγάνδα υπέρ των δύο «μονομάχων» (οι οποίοι βέβαια πάνε για συγκυβέρνηση!), προβάλλουν τις ψεύτικες κοκορομαχίες τους κι εκεί λίγο πριν τα… αθλητικά προβάλλουν και τις δραστηριότητες των άλλων κομμάτων!
** Και δεν είναι μόνο αυτό. Μετέρχονται κάθε μέσου άθλιας αβάντας υπέρ τους. Τα παραδείγματα
Keywords
Τυχαία Θέματα