ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

16:26 8/1/2012 - Πηγή: Olympia
Αγαπητοι   φιλοι καλημερα, Το μετωπο ειναι  κοινο.  Υποστηρζουμε και θα υποστηριξουμε ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ   κατα της ψηφισης της Δανειακης Συμβασης. Θελοντας να συνεισφερουμε στην πληροφορηση που παρεχετε (που ισως ειστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ….στον τροπο που την  κανετε…) σας παρακαλουμε να αναρτησετε την συνοψη που φτειαξαμε για τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.  Αυτο το επαισχυντο κειμενο που υπεγραψαν Ελληνες
Βουλευτες…!!Εαν ξεκινησει ο Πανος…το  site  μας ειναι εργαλειο ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ   στην Δανειακη Συμβαση….και θα συμβαλουμε οσο μπορουμε σε πληροφορηση.                                                              ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΜολις την Δευτερη μερα που ανελαβε ο κ Παπαδημι-ος την Διακυβερνηση της Χωρας  μεταβιβαστηκαν στην Ξεπουλητικη εταιρεια Δημοσιου (με βαση τον Εφαρμοστικο Νομο)  ΟΛΕΣ σχεδον οι ΥΠΟΔΟΜΕΣ της χωρας  (Αεροδρομια , Λιμανια, Δικτυα , Νερα, Εθνικες Οδοι κλπ)http://vimasaronikou.wordpress.com/2011/11/17/%ce%84%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/Δειτε και εδω την πληρη Λιστα …  http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/11/2011_415100Παρακατω  εχουμε κανει μια προσπαθεια σε μορφη ερωταπαντησεων να δωσουμε τα κυρια σημεια του Επαιχυντου Αυτου Νομου που δυστυχως βρεθηκαν Ελληνες βουλευτες που τον ψηφισαν….( Ναι …βρεθηκαν Ελληνες – αν μπορουν πλεον να αποκαλουνται Ελληνες….) τετοιο νομο δεν ψηφιζουν ουτε ΧΩΡΕΣ που χανουν Πολεμο…!!

ΣΧΕΔΙΟ   ΝΟΜΟΥ

«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  2012 – 2015»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Το κεφάλαιο Α του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου πλαισίου 2012-2015 είναι το πιο άθλιο κείμενο που ψήφισαν ποτέ έλληνες βουλευτές.

Στο κείμενο αυτό αναφέρονται σε μορφή απλών ερωτήσεων – απαντήσεων τα βασικά σημεία του επέσχυντου αυτού κειμένου.

Ποιος ο σκοπός του ταμείου;

Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ.

Τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο, σύμφωνα με τις επόμενες διατάξεις.

(Άρθρο 1 – Παράγραφος 1)

Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 4

∆ΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! Επίσης όπως φαίνεται στην παραπομπή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική

αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!!

Πωλούνται και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες  (π.χ. ΟΠΑΠ) και  οι ∆ημοσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ). ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!

Τα έσοδα του ταμείου που θα κατευθύνονται;

Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή το

Keywords
Τυχαία Θέματα