«Κομβικό σημείο το χαμένο πέναλτι του Λάμπαρντ»

Ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδεχόταν την Τσέλσι, σε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να αποσπαστεί κατά 7 βαθμούς από τους «Μπλε», συνεχίζοντας, παράλληλα, την προσπάθεια καταδίωξης της πρωτοπόρου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στο Βρετανικό «Sky», ο προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, δεν έδειξε απογοητευμένος

από την κατάληξη του ματς. «Πριν το παιχνίδι είχα πει πως, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να κρίνει κάτι, αφού ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι το τέλος. Αυτό θα πω και τώρα. Ασφαλώς αν είχαμε κερδίσει, θα είχαμε πετύχει κάτι σημαντικό. Η ήττα, όμως, δεν αλλάζει τους στόχους ή τα σχέδιά μας. Συνεχίζουμε και παλεύουμε ως το τελευταίο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τσέλσι.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Μπενίτεθ στάθηκε στη φάση του χαμένου πέναλτι της ομάδας του. «Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η εκτέλεση του πέναλτι από τον Φρανκ Λάμπαρντ. Αν δεν είχε αποκρούσει ο Χαρτ και είχαμε ανοίξει το σκορ, θα ήταν τελείως διαφορετική η εξέλιξη του ματς. Από το σημείο εκείνο και μετά, η Σίτι ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να σκοράρει και, τελικά να πάρει τη νίκη. Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και το πληρώσαμε. Πάντως, για να είμαι δίκαιος, η ομάδα μου έκανε λιγότερα από αυτά που περιμέναμε», τόνισε με ειλικρίνεια ο Ράφα Μπενίτεθ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Κομβικό σημείο το χαμένο πέναλτι του Λάμπαρντ» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα