Σύσκεψη για τον τελικό των «αιωνίων»

Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών (10/2 κλειστό γήπεδο Ελληνικού), με αντιπάλους τους «αιωνίους» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Σε αυτή συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός,

Μάνος Παπαδόπουλος και από την πλευρά της ΕΟΚ, ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδης Γολέμης.

Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στο σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν και υπήρξε ομόφωνη απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος σε απόλυτα αθλητικό πνεύμα. Για αυτό τον σκοπό υπήρξε συμφωνία, να εργαστούν όλες οι πλευρές για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος που αρμόζει στην ιστορία και την θέση που κατέχουν οι δύο ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Επιπρόσθετα όλες οι πλευρές με τη συνάντησή τους αυτή θέλησαν να στείλουν και ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους, ευελπιστώντας να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και της Ευρώπης και καλούνται να σταθούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο με αυτό των αγαπημένων τους αθλητών και προπονητών.

Από κοινού η ΕΟΚ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μάλιστα, κάλεσαν τους φιλάθλους να συμμετέχουν στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού και να βοηθήσουν με την παρουσία τους, έτσι ώστε οι καλύτεροι να στεφθούν Κυπελλούχοι Ελλάδος.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Σύσκεψη για τον τελικό των «αιωνίων» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα