Μαζί με το δυάρι, νοικιάστε και έναν Ζητά...

15:53 9/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Να ξεσπάσεις σε γέλια, ή να μπήξεις κάτι λυγμούς που να αρχίσουν σήμερα και να τελειώσουν σε 1000 χρόνια, πέφτοντας μετά άλλα 1000 για ύπνο και ελπίζοντας να ξυπνήσεις σε ηλιόλουστη μέρα; Ο υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνας, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, προωθούν νομοσχέδιο που θα παρέχονται οι υπηρεσίες της αστυνομίας με χρονομίσθωση! Σα ταξί!

Να γίνεται ο χαμός στην εγκληματικότητα, να μην τολμάς να κυκλοφορήσεις απτο μεσημέρι και μετά στο κέντρο -όχι και πως το πρωί νοιώθεις καρα- ασφαλής- να ληστεύουν σπίτια, περίπτερα, μικροπωλητές,

παιδιά με λεφτά απ' τα κάλαντα, να είσαι ως χώρα το κέντρο του τράφικινγκ, να είναι ανεξέλεγκτες στο διαδίκτυο η κάθε μαστροπία και διαστροφή εις βάρος άλλων και αδυνάμων, με τον κ. Σφακιανάκη υπεύθυνο κάθε ηλεκτρονικό έγκλημα, να παλεύει μόνος του, να νοιώθεις κατεβαίνοντας στο κέντρο, πως πρωταγωνιστείς σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, μετά την πυρηνική καταστροφή και πως όπου να' ναι θα εμφανιστεί με μηχανή ο Mel Gibson νέος, απ' το Mad Max, ένα και δυο μαζί! Και να βάζουν χέρι στους αστυνομικούς λες και είναι μπάτλερ!

Η απόφαση των δύο υπουργών, λέει, δημοσιεύτηκε προ ημερών στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) και ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ. σε ιδιώτες που επιθυμούν να εντείνουν την ιδιωτική φύλαξή τους, σε γάμους, βαφτίσεις, αρραβώνες, δεξιώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, ή, ακόμα και για την χρησιμοποίηση σε κινηματογραφικές ταινίες και σίριαλ! Το τελευταίο είναι πιο αστείο απ όλα, διότι θα πρέπει να τους στείλουμε στο Hollywood, μιας και εδώ δεν γυρίζεται τίποτα, αλλά και στο L.A τι να τους κάνουν τους Έλληνες αστυνομικούς; Έχουνε δικούς τους!

Με 40 ευρώ την ώρα, λέει, μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσικλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Μεγαλοπιάνεστε και θέλετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ; 1500 ευρώ ανά ώρα! Το ταχύπλοο σκάφος συμφέρει πιο πολύ, με τα 200 ευρώ του και πας και μέσα και ρίχνεις και καμιά βουτιά στο Αιγαίο.

Τι να πεις και τι να αφήσεις; Να πεις άντε και εις ανώτερα και στις χαρές του Στρατού; Με 2000 ευρώ να νοικιάσεις μια διμοιρία Λοκατζήδες για εφέ σε πανηγύρια; Σε μια δεξίωση καλοκαιρινή, να εμφανίζονται τα ΟΥΚ ξαφνικά στην πισίνα και να καταβρέχουν με νεροπίστολα τους καλεσμένους δροσίζοντάς τους; Να αξιοποιηθούν οι αλεξιπτωτιστές στην διαφήμιση, πέφτοντας από ψηλά να πετάνε διαφημιστικά έντυπα και προσκλητήρια; Άμα έχεις πολλά λεφτά να νοικιάζεις μια φρεγάτα από τον στόλο να βαράει κανονιές όποτε βγαίνεις στο μπαλκόνι στα ενοικιαζόμενα στην Κύθνο;

Που να' ναι ο ίσκιος Θεέ να' ρθω να προσκυνήσω; Που;

Keywords
Τυχαία Θέματα