Με ήθελε μα τον έβλεπα φιλικά. Τώρα τον θέλω αλλά δεν κάνει κίνηση.

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

*Παρακαλούμε πολύ να μας στέλνετε τα κείμενά σας σε ελληνικά και όχι greeklish- όχι κεφαλαία και να ολοκληρώνετε τις λέξεις σας, για να μπορούμε κι εμείς να τα δημοσιεύουμε ως έχουν και να απαντάμε με μεγαλύτερη ευκολία...

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν απο 2 χρονια περιπου αρχισα να μιλαω με ενα παιδι..στην αρχη γνωριστηκαμε μεσω μιας φιλης και στη συνεχεια

καναμε παρεα...αυτος τo εβλεπε ερωτικα το ολο θεμα αλλα εγω οχι τον θεωρουσα πολυ καλο μου φιλο και περνουσα πολυ ομορφα μαζι του..περιπου 6 μηνες με ηθελε και προσπαθουσε με οποιοδηποτε τροπο να με προσελκυσει ομως εγω τιποτα...οταν αρχισε να με αποφευγει και δν μιλουσαμε τοσο συνειδητοποιησα οτι τον εχανα και οτι μ ελειπε η παρεα του..τοτε αρχισα να καταλαβαινω οτι ετρεφα αισθηματα για αυτον τον ανθρωπο και αρχισα να του μιλαω περισσοτερο να προσπα8ω με διαφορους τροπους να τον κανω να με 3ανα αγαπησει..ομως ματαια..καποια στιγμη στον 1 χρονο σταματησα να προσπα8ω και απλα τον εκανα να νομιζει οτι τον εβλεπα φιλικα γιατι εβλεπα οτι ειχε πληγω8ει πολυ και φοβοταν ν γυρισει πισω κατα αυτον τον τροπο...ετσι περασε καιρος και φτασαμε στον νοεμβριο του 2012 οπου δεν αντεχα αλλο και του μιλησα..του ειπα τι ενιω8α για εκεινον και 3αφνιαστηκε πολυ..την επομενη μερα πηγα να τον βρω και εκει ηταν που εκανα κινηση αυτος ανταποκριθηκε...την επομενη μερα δεν μου μιλουσε καν- περασαν οι μερες και δυο βδομαδες μετα βρεθηκαμε λογω ενος αλλου προβληματος δυο φιλων...οταν καποια στιγμη βρεθηκαμε μονοι του ειπα καληνυχτα και αυτος γυρισε και με φιλησε..την επομενη μερα το ιδιο, δν μου μιλουσε...μεχρι τωρα εχουμε μιλησει 2 φορες και αυτο επειδη του εστειλα εγω μεσω τηλεφωνου..οταν τον πετυχαινω καμια φορα τον βλεπω να με κοιταει σαν να θελει να ερθει να μου μιλησει ομως ποτε δεν κανει τιποτα παραπανω απο αυτο..απλα κα8εται και με κοιταει...δεν ξερω τι να κανω..εχω κατσει πολλες φορες να σκεφτω το εχω συζητησει με ατομα ομως δεν καταληγω σε κατι..ακομα τον 8ελω και οχι μονο προς το ερωτικο...μου αρεσε η παρεα του και οι ωρες που περναγαμε μαζι..τον 8ελω πισω στη ζωη μου και ας ειναι φιλος μου δεν με πειραζει απλα θελω να γυρισει...

H απάντηση του Queen.gr

Τώρα τι να πω; Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι δύσκολα και περίεργα. Έχει περάσει πολλύς καιρός και στο μεσοδιάστημα δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει συμβεί στη ζωή και στο μυαλό του.

Η συνεχής απόρριψη και ιδίως όταν δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ σας κάποια στιγμή θα οδηγήσει στον κορεσμό και την αλλαγή πορείας. Το παίρνεις απόφαση. Κάποιοι άνθρωποι το βάζουν στο πίσως μέρος του μαυλού τους, ενώ κάποιοι άλλοι το διαγράφουν από τη λίστα των επιθυμιών και πιθανοτήτων.

Το λογικό θα ήταν να είχες καταλάβει τι αισθάνεσαι ενώ το επιθυμούσε κι εκείνος. Πολλοί λένε πως η απόρριψη είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι η απόρριψη. Η αίσθηση ότι χάνεις κάποιον που θεωρούσες δεδομένο. Είναι λογικό να το σκέφτεται να ξαναμπει σε διαδικασία μετά από όλο αυτό.

Μπορεί να του έμεινες κάτι σαν απωθημένο, όμως να μεσολάβησαν κι άλλα και να μη νιώθει το ίδιο- είναι πολύ πιθανό- ενώ ξεκάθαρα του αρέσεις ακόμα. Αν δεν κάνει κινήσεις μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

-Δεν πιστεύει ότι τον θες πραγματικά και ίσως νομίζει πως συνέβη επειδή σταμάτησε να ασχολείται.

-Δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματά του και τι θέλει από εσένα.

-Μπορεί να υπάρχει άλλη ή να μην θέλει, αλλά να μπαίνει στον πειρασμό επειδή κάποτε το ήθελε πολύ.

Έχεις κάνει τις κινήσεις σου... και μόνο δύο λύσεις υπάρχουν. Η μία θα σε τρώει... η άλλη ίσως σε πληγώσει. Το ένα ενδεχόμενο σε θέλει να περιμένεις δική του κίνηση και να μην τον τσιγκλάς άλλο για να δεις αν ενδιαφέρεται και πόσο από μόνος του. Στην περίπτωση που δεν κάνει κάτι πρέπει να το δεχτείς. Το άλλο ενδεχόμενο σε θέλει να του μιλάς εντελώς ξεκάθαρα και να περιμένεις τα πάντα. Ή να ασχοληθεί άμεσα ή μετά από σκέψη ή να σε απορρίψει για τα καλά. Πάλι θα πρέπει να το δεχτείς.

Ξέρω δεν δίνω λύση μα είναι κάτι που πρέπει να δεις εσύ. Αν δεν επιλέξεις συμπεριφορά ή δεν το ξεκαθαρίσεις δεν θα βγει άκρη.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα