Προβλέψεις για 26/4

ΚΡΙΟΣ: Περίεργη και αντιφατική θα είναι η συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς οι επιθυμίες σας συγκρούονται με τη λογική και αντιδράτε σπασμωδικά. Ετσι μπορούν εύκολα να προκληθούν παρεξηγήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οικογενειακά σας, καθώς φαίνεται να είναι ο περισσότερο ευάλωτος τομέας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευχέρεια λόγου που έχετε αποτελεί ισχυρή δύναμη επιρροής στο περιβάλλον σας, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Κρατήστε όμως διπλωματική στάση απέναντί τους και αποφύγετε να πιέζετε τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθούν όλα προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ακτινοβολείτε στο περιβάλλον σας και πολύ εύκολα κερδίζετε την προσοχή και τη συμπάθεια των γύρω σας. Μη σκαλίζετε θέματα που αφορούν το παρελθόν και φροντίστε να είστε διακριτικοί προκειμένου να διατηρήσετε τις θετικές εντυπώσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να εκφράζετε τις ανασφάλειές σας στον σύντροφό σας, καθώς η υπερευαισθησία σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. Ετσι, ακόμα κι αν έχετε δίκιο, βγαίνετε χαμένοι. Είναι απαραίτητο να θέσετε υπό έλεγχο τα αισθήματά σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Η διάθεση για απομόνωση βγαίνει αυθόρμητα μετά τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών. Εχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας εκφράζει πραγματικά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, καθώς σήμερα λειτουργεί έντονα και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε την άνεση να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και να ενθουσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη θα μπορέσετε να διασκεδάσετε μαζί και να περάσετε ονειρικές στιγμές. Μην αφήνετε όμως τους φίλους σας να ανακατεύονται στη σχέση σας και μη μιλάτε πολύ για τα προσωπικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι πολύ ρομαντική και σας προδιαθέτει να περάσετε όμορφες, τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Αν ασχολείστε με κάποια τέχνη, η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει έμπνευση. Με την οικογένειά σας να είστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε και ταυτόχρονα ευγενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και θα σας εμπνεύσουν. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προχωρήστε μπροστά, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας. Οσοι ασχολείστε με πνευματικά ζητήματα θα δείτε νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντονες και πολύ ερωτικές στιγμές σάς περιμένουν με τον σύντροφό σας, αλλά είναι γεγονός πως δύσκολα αφήνετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν. Κάτι τέτοιο όμως θα ωφελούσε τη σχέση σας και θα την εξέλισσε. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, καθώς οδηγεί σωστά τα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, καθώς έχετε την τάση να είστε απότομοι και πεισματάρηδες μαζί του. Κάτι τέτοιο δεν βοηθάει τα πράγματα και το γνωρίζετε κι εσείς. Τώρα είναι ευκαιρία να δείξετε πως διαθέτετε αυτοέλεγχο και στην πράξη. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των άλλων κι έτσι κατά συνέπεια να ρυθμίζετε ανάλογα τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας. Εκπέμπετε πολύ έντονη γοητεία και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα σήμερα. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να χαρείτε τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων που θα σας δώσουν έμπνευση για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας. Φανείτε συγκρατημένοι στα αισθηματικά σας, καθώς η τάση σας για ανεξαρτησία μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτική και απρόβλεπτη συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα