Στη Revma 1 στρέφονται πρώην πελάτες των Energa-Hellas Power

11:50 17/2/2012 - Πηγή: Econews

Το κενό που αφήνουν στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας οι Energa και Hellas Power φιλοδοξεί να καλύψει η εταιρεία Revma 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr περίπου 500 πρώην πελάτες των Energa και Hellas Power

απευθύνονται κάθε μέρα στη Revma 1.

Ιδιαίτερα ελκυστικό είναι για τους πελάτες το γεγονός ότι η Revma 1 δεν απαιτεί εγγυήσεις, ενώ προσφέρει εκπτώσεις στους οικιακούς καταναλωτές.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Χρυσανθακόπουλος στους εκπροσώπους του Τύπου στους οικιακούς πελάτες προσφέρεται έκπτωση 5% στο ανταγωνιστικό κομμάτι, που όμως στο σύνολο του λογαριασμού είναι σημαντικά χαμηλότερη καθώς όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις (δίκτυα, ΥΚΩ, ΑΠΕ) παραμένουν ίδιες με τη ΔΕΗ, ενώ στους επαγγελματικούς πελάτες της χαμηλής τάσης, η έκπτωση είναι 10% επίσης στο ανταγωνιστικό κομμάτι. Στη μέση τάση προσφέρεται σε πελάτες η τιμή της χονδρεμπορικής αγοράς.

Προς το παρόν η Revma 1 έχει 20 χιλιάδες πελάτες και τζίρο 700 χιλιάδες Ευρώ, εκ των οποίων το 60% είναι επαγγελματίες και το 40% οικιακοί.

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος απέδωσε τα προβλήματα με τις Energa και Hellas Power στις στρεβλώσεις της αγοράς, στις ζημιές που κατέγραφαν εξαιτίας των υψηλών εκπτώσεων που έδιναν στη μέση τάση αλλά και στις υψηλές προμήθειες προς τους dealers για την προσέλκυση πελατών.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα