Ίσια μαλλιά κάθε μέρα

Η Yuko Yamashita και το Sunsilk Co-Creations Τέλεια Λείανση έχουν τον τρόπο για να τα πετύχετε.

Η Yuko Yamashita, η οποία συνδημιούργησε με το Sunsilk τη νέα σειρά Τέλεια Λείανση με Straight-Lock Technology, ξέρει τον τρόπο για να πετυχαίνετε τέλεια ίσια μαλλιά κάθε μέρα απλά με το λούσιμο. Ακολουθήστε τις οδηγίες της βήμα-βήμα:

Προετοιμασία με το Σαμπουάν Straight-Lock.

Βάλτε στα μαλλιά ποσότητα ίση με ένα νόμισμα (λίγο μεγαλύτερη για πολύ μακριά ή πυκνά μαλλιά).Χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλα,
κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, όχι στις άκρες, ώσπου να σχηματιστεί πυκνός αφρός (προσπαθήστε μόνο να μην ξύνετε το κεφάλι σας με τα νύχια).Αφήστε τον αφρό να γλιστρήσει απαλά σε όλο το μήκος των μαλλιών, ξεμπλέκοντάς τα από τις ρίζες προς τα κάτω.Ξεβγάλετε τα καλά.

«Κλείδωμα» με το Straight-Lock Conditioner

Βάλτε στα μαλλιά ποσότητα ίση με ένα νόμισμα, ξεκινώντας από τις μύτες και τις άκρες, που το χρειάζονται περισσότερο.Προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με το τριχωτό της κεφαλής, ώστε να μπορούν να αναπνέουν οι πόροι.Ξεμπλέξτε τα με μια μεγάλη χτένα (με μεγάλα «δόντια») και ξεβγάλετε τα καλά.

Τέλος, βάλτε μια μικρή ποσότητα από τη Leave on κρέμα χτενίσματος για απόλυτο Straight-Lock εφέ και άφηστε, αν θέλετε, τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.
Για καλύτερα αποτελέσματα, μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιήστε τη μάσκα περιποίησης Straight-Lock.

Keywords
Τυχαία Θέματα