Στο χέρι σας

09:01 9/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Κάθε μέρα τα ταλαιπωρείτε! Περιποιηθείτε τα με την Ενυδατική Κρέμα Χεριών της Κορρές, Αμυγδαλέλαιο & Καλέντουλα.

Η κρέμα χεριών είναι από τα πιο απαραίτητα προϊόντα περιποίησης αυτή την εποχή και αναζητάτε σίγουρα μία κρέμα που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας και να είναι ταυτόχρονα ευχάριστη σε υφή και άρωμα. Η Αμυγδαλέλαιο & Καλέντουλα, Ενυδατική Κρέμα Χεριών της Κορρές σας κάνει.

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα και η βιολογική Καλέντουλα από την Κομοτηνή είναι τα δύο βασικά συστατικά της

νέας ενυδατικής κρέμας χεριών Κορρές. Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο συγκρατεί το νερό ως εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας και περιορίζει την υπερβολική απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα. Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο της Κορρές, μάλιστα, έχει μετρηθεί ως προς την οξειδωτική του σταθερότητα με τη μέθοδο Rancimat (μέθοδος με την οποία ελέγχεται η οξειδωτική κατάσταση -oξειδωτικό status- ενός ελαίου), αποδεικνύοντας την υψηλή αντιοξειδωτική προστασία που προσφέρει.

Η Καλέντουλα, αντίστοιχα, έχει μαλακτική δράση και ανακουφίζει από ήπιους, δερματικούς ερεθισμούς. Η σύνθεση της νέας κρέμας χεριών εμπλουτίζεται με προβιταμίνη Β5 και βούτυρο Karité, που ενισχύουν τις ενυδατικές, μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές της. Ότι δηλαδή θέλετε να κάνει η κρέμα χεριών σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα