Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Ο Δίας κάνει σήμερα ποδαρικό στους Διδύμους ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό βάζει στην ταχεία εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Της...παραξενιάς το τρένο δεν χρειάζεται να τρέξετε σήμερα για να το προλάβετε θα σας περιμένει στου σταθμού τη στάση!

ΚΡΙΟΣ

«Στο κόκκινο»

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο σας κάνει να νιώθετε πως περιβάλλεστε από μια αδιόρατη αγάπη. Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού θα σκάσουν όπως το ποπ κορν

στην κατσαρόλα. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αποσύρετε όσο γίνεται πιο γρήγορα από το μάτι για να μην πάρετε φωτιά. Επαγγελματικά, ξεπερνάτε κάποιες αναποδιές με ευκολία. Οι γεννημένοι του 1993, μην καθυστερείτε να δώσετε απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

«Συμπαράσταση»

Σήμερα οι φίλοι μπορούν να σας κατανοήσουν και να ακούσουν το πρόβλημα σας,1χωρίς να σας επικρίνουν. Παράλληλα, μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι αυτή που ψάχνατε εδώ και καιρό. Στο χώρο της εργασίας πιθανόν να χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα με τις ιδιοτροπίες κάποιων συναδέλφων ή πελατών. Διατηρείστε τη ψυχραιμία σε ό, τι και αν ακούσετε. Οι γεννημένοι του 1987 πολύ πιθανόν να επιστεγάσετε μια φιλία με μια κουμπαριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ξεπερνώντας τα εμπόδια»

Οι παρεμβολές τρίτων δεν καταφέρνουν να εμποδίσουν κάποιες σημαντικές επαφές αλλά ίσως επιφέρουν απρόοπτες εξελίξεις. Αισθηματικά, δεν νιώθετε ότι έχετε αυτό που θέλετε και πιθανόν να αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Κάποια απρόοπτα έξοδα εμφανίζονται και καλείστε να βρείτε τα απαραίτητα χρήματα όσο γίνεται γρηγορότερα. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε σε ένα πιεστικό χρονοδιάγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα διακριθείτε για τη στάση σας»

Σήμερα, μπορείτε να διαπρέψετε σε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που απαιτούν προσοχή και μειλίχιο χειρισμό. Ίσως χρειάζεται να συνετίσετε κάποιους άλλους που λεκτικά εκσφενδονίζουν προσβολές ή ανεπίτρεπτες κατηγορίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ίσως φέρουν στο προσκήνιο ένα παλιό φλερτ ή μια περασμένη αγάπη. Οι γεννημένοι του 1981 θα αρνηθείτε να απαντήσετε στα μηνύματα ενός πρώην.

ΛΕΩΝ

«Ακούραστοι»

Ίσως ο τρόπος που θα αντιδράσετε σήμερα σε κάποιες έχθρες να μην σας αφήσει ικανοποιημένους για αυτό είναι σημαντικό να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές. Επαγγελματικά, επιδεικνύετε μια ακατάπαυστη εργατικότητα που σας επιτρέπει να βρίσκεστε στην επικαιρότητα. Κάποιοι πιθανόν να ζηλέψουν τη σχέση με το σύντροφό σας και να προσπαθήσουν να βάλουν λόγια. Οι γεννημένοι του 1963 θα ακολουθήσετε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Οικονομικός πόλεμος»

Κάποιο πρόσωπο ίσως σας «ρίξει» σε μια οικονομική συναλλαγή και αυτό θα αποτελέσει αιτία για προστριβές και ανταλλαγή πυρών. Επαγγελματικά, νιώθετε ότι έχετε ένα προβάδισμα λόγω εμπειρίας και των ειδικών σας γνώσεων. Πάραυτα, κάποιοι θα αντιδράσουν και θα αντιταχθούν σε κάποια δικαιώματά σας. Ερωτική χημεία μπορεί να αναπτυχθεί σε μια φιλία. Οι

Keywords
Τυχαία Θέματα