Πώς θα περάσετε το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Αυτό το τριήμερο είναι ιδιαίτερο, αφού γίνονται αλλαγές στο πλανητικό πεδίο και υπάρχει μεγάλη μετακίνηση ενεργειών από μια κατεύθυνση σε μια άλλη. Ο Κρόνος όπως έχουμε αναφέρει και στο άρθρο «η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό» κάνει την εμφάνισή του αλλάζοντας τόπο διαμονής και πηγαίνει στον εσωστρεφή αλλά δυνατό Σκορπιό.

Ο Ερμής, παράλληλα, ακολουθεί την πορεία του μπαίνοντας και αυτός στο μυστηριώδη ζώδιο του Σκορπιού όπου θα μας αναγκάσει με το δικό του τρόπο να αλλάξουμε το στυλ

της επικοινωνίας και των πληροφοριών που θα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον, που σημαίνει μια θέση και στάση περισσότερο ερευνητική και βαθιά. Οι πληροφορίες πλέον θα ελέγχονται πολύ περισσότερο και θα είναι πιο σωστές σε πολλά επίπεδα. Η αύξηση του ενδιαφέροντος για οικονομικά θέματα θα είναι μεγάλη.

Οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα βρείτε κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας και θα είστε περισσότερο σκεπτικοί και απόλυτοι στις ιδέες σας και στις πεποιθήσεις σας. Τα Λιοντάρια θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας και θα γίνετε πιο σκεπτικοί και ερευνητικοί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η τάση για επιστροφή στις ρίζες και το παρελθόν σας θα σας κάνει να είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Οι Σκορπιοί θα κατεβάσετε νέες ιδέες και θα θέλετε να δράσετε για να αυξήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας και, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, για λίγες ημέρες θα νιώσετε πίεση και ίσως θα έχετε εμμονές σε κάποια θέματα. Οι Υδροχόοι θα γίνετε πιο αυστηροί στις επιλογές σας και θα αναζητήσετε την ποιότητα και το βάθος σε όλες σας τις επικοινωνίες. Θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας πάνω στα οικονομικά και αυτό θα σας μετακινήσει προς τα υλικά θέματα.



ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε πολύ καλά και ξεσηκώνεστε με ένα πρόσωπο που σας αρέσει πάρα πολύ. Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας όπλο και κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε προς όλες τις πλευρές. Έξοδος με φίλους και άτομα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα είναι το καλύτερο φάρμακο για αυτές τις ημέρες. Πετάξτε πίσω σας όλα τα προβλήματα και δείτε μπροστά με αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, αν το θέλετε πραγματικά. Η σχέση με Ζυγό επιτέλους θα μπει εκεί που πρέπει και θα σταματήσουν τα πολλά προβλήματα που είχατε ακόμα και από εξωτερικές συνθήκες. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει το πιο μοιραίο πρόσωπο στη ζωή σας και κυρίως, αν είναι πιο ώριμο ή μεγαλύτερο από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος που μπαίνει στον άξονά σας θα σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά και να γίνετε πιο απόλυτοι σε απόψεις και σχέσεις. Θα γίνετε απαιτητικοί αυτήν την περίοδο, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη, θα είσαστε πιο ερευνητικοί σε οικονομικά θέματα. Όλα χρειάζονται αλλά όχι υπερβολές. Το μέσο είναι η χρυσή τομή για όλα, το καλύτερο για την υγεία μας και την ψυχική μας ηρεμία και καλοζωία. Για αυτό, όταν βλέπετ

Keywords
Τυχαία Θέματα