Euro 2012: Κβιστ: «Εμείς φταίμε»

Ο μέσος της Δανίας, Γουίλιαμ Κβιστ υποστήριξε πως η ομάδα του δέχτηκε δυο χαζά γκολ από τη Γερμανία και αποκλείστηκε.

Απογοητευμένος ήταν μετά τον αποκλεισμό της Δανίας ο μέσος της ομάδας, Γουίλιαμ Κβιστ. Ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης στάθηκε στα λάθη της άμυνας των Σκανδιναβών που όπως τόνισε ο ίδιος θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

«Είναι κρίμα. Δεχτήκαμε δύο χαζά γκολ. Ένα ήρθε από το πλάγιο και το άλλο ενώ ξέραμε πως

η Γερμανία είναι δυνατή στις αντεπιθέσεις, πριν το καταλάβουμε η μπάλα είχε πάει στα δίχτυα μας. Τα γκολ τα δεχτήκαμε από δικά μας λάθη. Ήμασταν καλοί στο αμυντικό σκέλος εκτός από τις δύο συγκεκριμένες φάσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Δεν παίξαμε στο 100% όπως ελπίζαμε. Παρόλα αυτά πρέπει να δεχτούμε πως η Γερμανία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Με τέτοιους αντιπάλους θα πρέπει να αμυνόμαστε ακόμα καλύτερα».

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του αξίζει να βρίσκεται σε τέτοιες διοργανώσεις: «Αποδείξαμε πως τα καταφέρνουμε πολύ καλά απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Κερδίσαμε την Ολλανδία και στα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γερμανία πλησιάσαμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας και όχι από το αποτέλεσμα», είπε ο Κβιστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα