Matt Schaub: «Είμαι 100% έτοιμος»

Ο quarterback των Χιούστον Τέξανς, Matt Schaub, δηλώνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο βασικός quarterback των Τεξανών προέρχεται από εγχείρηση στο δεξί πόδι, το οποίο τραυμάτισε στη δέκατη αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Πλέον έχει αρχίσει τις πρώτες προπονήσεις, ενώ ισχυρίζεται ότι θα είναι στο 100%, πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ενδιαφέρον για Μαϊάμι Ντόλφινς από Chad Ochocinco

O

πρώην, πια, wide receiver των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Chad Ochocinco, φαίνεται πως προτιμά τους Μαϊάμι Ντόλφινς, για επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Το δεδομένο είναι πως ο χαρισματικός παίκτης έγραψε στο Twitter του πως εξετάζει ήδη προτάσεις από αρκετές ομάδες του NFL.

Μετέωρος… ακόμα ο Cliff Avril

Δεν έχει υπογράψει ακόμα το tender 10.6 εκατομμυρίων δολαρίων ο Cliff Avril, defensive end των Ντιτρόιτ Λάιονς. Μοιραία παραμένει εκτός προπονήσεων απαιτώντας μόνιμο συμβόλαιο από τα «λιοντάρια». Αν δεν υπογράψει μέχρι τις 16 Ιουλίου, τότε θα γίνει free agent το 2013.

Μυστικό… δάνειο στους Σέιντ Λούις Ραμς

Οι Σέιντ Λούις Ραμς δέχθηκαν προσφορά 48 εκατομμυρίων δολαρίων από άγνωστο επιχειρηματία. Τα συγκεκριμένα χρήματα προορίζονται για την αναδιαμόρφωση του γηπέδου τους, ώστε να μην αποχωρήσει ο σύλλογος από την πόλη. Φυσικά το πόσο είναι αρκετά μικρό, αλλά η πρόταση εξετάζεται από τους Ραμς, των οποίων η ενοικίαση του «Edward Jones Dome» ολοκληρώνεται το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα