MotoGP: O Πεντρόζα στα Κανάρια νησιά

13:11 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμαστικών στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία, το μπλογκ «twowheelsblog.com» μιλά με τον Ντάνι Πεντρόζα.

Ο Ισπανός αυτή την περίοδο βρίσκεται στα Κανάρια νησιά, και συγκεκριμένα στο Lanzarote και το ξενοδοχείο Hotel Princesa Yaiza στην Playa Blanca, όπου προπονείται για να δυναμώσει και να αποθεραπευτεί από τους περυσινούς τραυματισμούς του.Την επίβλεψη του Πεντρόζα ο οποίος κάνει τζόκινγκ, ποδηλασία και ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο, έχει ο προπονητής του Σεμπάστιαν Σάλα Πάους φυσικοθεραπευτής της Ισπανικής Εθνικής ομάδας χάντμπολ, που βρίσκεται και αυτή εκεί.

Ο Πεντρόζα εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τα Κανάρια νησιά για την προπόνησή του: «Στην Γενεύη όπου είναι το σπίτι μου έχει πολύ κρύο και είναι δύσκολο να γυμναστείς στο ύπαιθρο. Έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ για να αρχίσω την προετοιμασία μου για την νέα σεζόν. Τις πρώτες ημέρες ήμουν προσεκτικός επειδή το σώμα μου είναι αγύμναστο και έτσι απόλαυσα τον ήλιο».

Όταν ρωτήθηκε για την νέα RC213V, ο Ισπανός οδηγός της Honda απάντησε: «Δεν έχουν αρχίσει οι δοκιμές δεν ξέρουμε πώς είναι οι μοτοσυκλέτες των ανταγωνιστών μας και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Επιπλέον, τα ελαστικά άλλαξαν και πρέπει να δούμε εάν ταιριάζουν στην μοτοσυκλέτα μας. Έτσι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε προς το παρόν. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θα διαπιστώσουμε μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες. Νομίζω ότι η κατηγορία των 1.000 κ.εκ. θα είναι πιο θεαματική και ότι οι καλοί αναβάτες θα μπορούν να δώσουν περισσότερα από ό,τι με τα 800 κ.εκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα