Rookie kicker στους Ραμς

06:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον Greg Zuerlein θα πορευτούν φέτος οι Σέιντ Λούις Ραμς στη θέση του kicker και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πρόκειται για απόφοιτο του Μιζούρι, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή ντραφτ έκτου γύρου. Επομένως ο 33χρονος Josh Brown αποδεσμεύτηκε και απελευθερώθηκε χώρος στο salary cap.

«Νυστέρι» σε Johnson

Δεν θα αποφύγει την εγχείρηση ο wide receiver τον Μπάφαλο Μπιλς, Stevie

Johnson. Η επέμβαση στη βουβωνική χώρα δεν θεωρείται σοβαρή και δεν θα προκαλέσει αποθεραπεία.

Σύλληψη του King

Ο running back των Μινεσότα Βάικινγκς, Caleb King, βρέθηκε στη φυλακή, επειδή κατηγορείται για επίθεση σε βάρος άνδρα σε πάρτι γενεθλίων! Παραμένει στη φυλακή ο 22χρονος Αμερικανός και περιμένει την επισημοποίηση των κατηγοριών. Πέρσι δεν αγωνίστηκε στους Βάικινγκς, οι οποίοι μάλλον θα τον «ξεφορτωθούν» ύστερα από τις παραπάνω εξελίξεις.

Ανανέωσε ο Warren

Νέο συμβόλαιο με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς υπέγραψε ο defensive tackle, Gerard Warren. Ο 33χρονος αμυντικός ήταν αναπληρωματικός πέρσι, κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Υπό κρίση ο McCoy

Μάλλον δεν θα συνεχίσει ο Colt McCoy στους Κλίβελαντ Μπράουνς, καθώς ο πρώην παίκτης μπέιζμπολ, Brandon Weeden, φαίνεται πως θα πάρει τη θέση του quarterback. Δύσκολα ο McCoy θα αποτελέσει αναπληρωματικού του 29χρονου απόφοιτου της Οκλαχόμα.

Υπογραφές undrafted rookies

Οι Ιντιανάπολις Κολτς απέκτησαν 15 defensive backs, οι Ντάλας Καουμπόις έξι offensive linemans, οι Τενεσί Τάιτανς 15 παίκτες, οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς 17 και οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς 14! Όλοι οι undrafted rookies θα δοκιμαστούν και θα μονιμοποιηθούν, αν πείσουν τα αρμόδια τεχνικά επιτελεία. Πάντως οι Χιούστον Τέξανς έκαναν την «ηχηρότερη» σχετική κίνηση, καθώς υπέγραψαν τον quarterback, Case Keenum.

Στους Κολτς ο Karim

Τον running back, Deji Karim, απέκτησαν οι Ιντιανάπολις Κολτς από τον κατάλογο των waivers. Πριν από λίγες μέρες αποδεσμεύτηκε από τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Επίσης, ο tight end, Dominique Jones, πρώην παίκτης του IFL, ανακοινώθηκε από τους Κολτς.

«Κόπηκε» ο Beck

Οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς απέκτησαν τον Kirk Cousins στον τέταρτο γύρο του ντραφτ, οπότε περίσσεψε ο John Beck. Ο 30άχρονος quarterback ήταν αναπληρωματικός στους «πρωτευουσιάνους», αλλά έχασε τη θέση του από τον Cousins. Επίσης ανακοινώθηκε ο linebacker, Jonathan Golf, πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Τζάιαντς.

Keywords
Τυχαία Θέματα