«Αέρας» ο ΟΠΕΡ στον Ιωνικό

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Άνετη νίκη, την 13η σε ισάριθμα ματς, πήρε το Ρέθυμνο που δεν χάνει την άνοδο στην Α1. Η ομάδα του Μιχάλη Χαχαγιόπουλου επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού με 3-0 σετ, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση.

Αήττητοι συνεχίζουν οι Τράχωνες, που επικράτησαν και στη Νάξο κόντρα του Πανναξιακού με 3-1. Με τον Απόλλωνα να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά και τους Ίωνες να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση

μεταξύ των δύο ομάδων για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 γυναικών αποζημιώθηκαν με όμορφο θέαμα. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 0-2, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και στο τάι μπρέικ οι Ίωνες πανηγύρισαν το «δίποντο».

Το ΔΑΣΩ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών και επικράτησε εύκολα με 3-0. Έτσι, η ομάδα του Ωραιοκάστρου παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης, εκεί όπου βρίσκεται η Σταυρούπολη.

Παρά την απουσία του τιμωρημένου προπονητή της, Δημήτρη Γαϊδατζή, η Νέα Γενιά δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση κόντρα στη ΓΣ Δράμας κερδίζοντας 3-0. Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν μπόρεσε να «χτυπήσει» περισσότερο το παιχνίδι που έγινε στο Ασβεστοχώρι.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο Ερμής Δράμας με 3-0 κόντρα στη ΦΕ Ιωαννίνων.

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 13ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

ΑΣ Ιωνικός - ΟΠ Ρεθύμνου 0-3 (20-25, 15-25, 17-25)
Ιωνικός (Ρούσης): Καρακατσάνη, Μπαφατάκη, Χανδρή, Ευθυμίου, Τζήμα, Οικονομίδου, Μεγαρίτη (λ), Γκιαούρη (λ), Σύλλα
ΟΠΕΡ (Χαχαγιόπουλος): Παρασχάκη, Σαπαρέφσκα, Ροδινού, Δραμιτινού, Φεντότοβα, Σαλούστρου, Σημαντηράκη (λ), Χατζοπούλου

ΑΕ Αγ. Παρασκευής - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου 3-0
Αγ. Παρασκευή (Κωστακόπουλος): Τσιώνη, Μπίσκου, Θωμαΐδου, Καπένη, Θεοδωρακέα, Κόλλια, Σκιθιώτη (λ), Καργιωτέλη Β., Καργιωτέλη Μ., Στασινοπούλου.
AΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης): Μαυρέα, Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Νοικοκυράκη, Μιχαήλ, Κουρδόγλου, Χατζάκη (λ), Καραγρηγορίου (λ).

2ος όμιλος

ΑΣΠΕ Θέτις - Φιλαθλ.Λαρισαϊκός 3-0 (25-23, 25-17, 25-13)
Θέτις (Ιωάννου): Γκολφινοπούλου, Σημαντήρη, Ψωμά, Δράκου, Κόνια, Κυρίτση, Κερασιώτου (λ), Μέξη, Μέρα.
Φιλαθλητικός (Κουκούλης): Κουτσονίκου, Κεραμίδα, Χαραβελούλη, Αργυροπούλου, Τσαντοπούλου, Γιαννή, Αναγνωστοπούλου (λ), Αλεξανδρίδη (λ), Μπαλόκα, Μπαζιάνα.

Πανναξιακός – Τράχωνες 1-3 (13-25, 24-26, 25-15, 20-25)
Tράχωνες (Περόπουλος): Τέζα, Σαραντοπούλου, Βογιατζή Μ., Αθανασοπούλου, Βογιατζή Ε., Νικολαΐδου, Χασιώτη (λ), Ρούβαλη, Ζώτο, Κουτροπούλου, Κούκα
Πανναξιακός (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Φάρκονα Ε., Μπορίσοβα, Λαγουδάκη, Γιακούμπ, Μαύρου, Τοτσίδου, Μάρκου (λ), Σκούνα, Φραγκίσκου.

Απόλλων Πατρών - Ίωνες 2-3 (19-25, 20-25, 26-24, 29-27, 7-15)
Απόλλων Πατρών (Λεγάτου): Γκουβίτσου, Λυκούδη, Μποτσάκη,

Keywords
Τυχαία Θέματα