Αφρουδάκης: «Χρήσιμα συμπεράσματα»

Ο διεθνής περιφερειακός Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε για την ήττα της Εθνικής μας από τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

«Ήταν δύο τα πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα, το καλό και το κακό. Στα πρώτα περίπου τρία οκτάλεπτα, είχαμε καλή απόδοση, αλλά στο υπόλοιπο μέρος, αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας» δήλωσε ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης στο σάιτ της Ομοσπονδίας για την ήττα της ελληνικής ομάδας από τη Ρουμανία με 8-6 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του World League.

Και

συνέχισε: «Δεχθήκαμε εύκολα γκολ, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, γεγονός που επηρέασε την ψυχολογία μας. Είχαμε καιρό να παίξουμε με τη Ρουμανία. Όλα αυτά τα παιχνίδια των προκριματικών μας κάνουν καλό για τη συνέχεια, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρθηκε για χρήσιμα συμπεράσματα, αφού τη Ρουμανία θα την αντιμετωπίσουμε και στο Προολυμπιακό τουρνουά. Επομένως, ήταν καλό που «φρεσκάρουμε» τις γνώσεις μας για αυτή».

Όσον αφορά στους εναπομείναντες αγώνες για τα προκριματικά του World League ο 27χρονος περιφερειακός είπε: «Το άσχημο είναι ότι εξαρτάται το αποτέλεσμα της Ρουμανίας με τους Ισπανούς. Εάν χάσει, η πρόκριση θα παιχθεί στην Πάτρα και στη διαφορά των γκολ στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Σίγουρα, τα παιχνίδια θα έχουν και χαρακτήρα προετοιμασίας αλλά ο στόχος μας είναι να περάσουμε, βλέποντας ασφαλώς και το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου».

Τέλος για τις ελπίδες πρόκρισης της εθνικής στους Ολυμπιακούς τόνισε: «Ο στόχος είναι εφικτός. Εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από εμάς και την απόδοσή μας. Πιστεύω σε εμάς και εάν παίξουμε όπως ξέρουμε θα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα