Αυτό θα είναι ντέρμπι αποδείξεων...

Ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη επί της ΑΕΚ έρχεται με... φόρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το «αιώνιο» ντέρμπι και με έναν Λέτο που γυαλίζει το μάτι του, για πολλούς και διαφόρους λόγους...

Οι «πράσινοι» σε πείσμα όσων τους είχαν τελειωμένους μετά την απογοητευτική ευρωπαϊκή τους περιπέτεια εμφανίζονται αναγεννημένοι το τελευταίο καιρό, ίσως λόγω του... πριγκιπικού αέρα που φυσάει, πλέον, στην Παιανία. Το ραντεβού της 19ης Νοεμβρίου στο Φαληρικό

γήπεδο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμο στο μέχρι που μπορεί να φθάσει φέτος ο Παναθηναϊκός κι αν μπορεί να κοντράρει μέχρι τέλους τους Πειραιώτες.

Ο Λέτο έχει... δανειστεί το όπλο που κρατούσε πέρυσι ο Σισέ, σκοράρει κατά ριπάς και... γυαλίζει την κάνη του για να «σκοτώσει» την πρώην ομάδα του. Κόντρα στην ΑΕΚ οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί μέχρι το 3-0, στη συνέχεια κατέβασαν στροφές και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά, αλλά όπως είναι φέτος η ΑΕΚ είναι ανίκανη να εκμεταλλευτεί ακόμα και τυχόν «δώρα» των αντιπάλων της.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει θρίλερ τους περισσότερους αγώνες του, κυρίως λόγω των αμυντικών προβλημάτων που παρουσιάζει. Στοίχημα αποτελεί για τους «ερυθρόλευκους» η αλλαγή... φρουράς στο τέρμα και στον Πειραιά ελπίζουν ότι ο Μέγιερι θα αποδειχθεί πιο αξιόπιστος από τον Κοστάντσο.

Οι παίκτες του Βαλβέρδε καλούνται να αποδείξουν την 19η Νοεμβρίου ότι είναι το φαβορί για το φετινό τίτλο, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν... αέρα +5 βαθμών και να παραμείνουν σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα, προκαλώντας φουρτούνες στο λιμάνι.

Ευχή όλων πάντως είναι να μην πολωθεί το κλίμα ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την μεγάλη μάχη, καθώς οι καιροί που βιώνουμε είναι δύσκολοι και μια σπίθα είναι αρκετή για να ανάψει τη φωτιά. Γι' αυτό χρειάζεται σύνεση απ' όλες τις πλευρές, ώστε όλοι με ηρεμία πάνω απ' όλα, να απολαύσουμε έναν αγώνα αντάξιο των δύο ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα