Αηδόνης: «Δέσμευση τιμής το γήπεδο της Δόξας»

Αισιόδοξος για την έναρξη και την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο της Δόξας Δράμας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης. «Θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Νοεμβρίου», η υπόσχεσή του.

Το πλάνο πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχτεί η Δόξα Δράμας ώστε να αποκομίσει τους οικονομικούς πόρους και τα εφόδια που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν τα έργα ανακατασκευής στο γήπεδο της πόλης ανέλυσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Αηδόνης. Ο Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Δράμας μίλησε σε ιστοσελίδα της Δράμας για το «καυτό» ζήτημα και παρακάτω ακολουθούν όλα όσα είπε:

«Κατ’ αρχάς την περασμένη Τετάρτη συναντηθήκαμε με τον κ. Σάμιο και συζητήσαμε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε από κοινού και να κάνουμε όλες τις εργασίες που χρειάζεται το γήπεδο μας ώστε να μπορέσει ο δραμινός κόσμος να απολαύσει τους αγώνες. Εκείνο που είναι δεδομένο είναι ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν τα έργα ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, τα έργα του φωτισμού, η ανακατασκευή της κερκίδας που στέκει σαν το γεφύρι της Άρτας και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται, το ιατρείο η φυσούνα και τα δημοσιογραφικά θεωρεία».

- Ποιο είναι το κόστος για όλα αυτά;

«Είναι λίγο δύσκολο να το προσδιορίσω εγώ. Οποιοδήποτε νούμερο έχει ακουστεί μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα κόστη θα προσδιοριστούν από τις εργασίες που απαιτούνται και οι οποίες είναι πολύ συγκεκριμένες. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή ποιό είναι το κόστος του κάθε έργου. Αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων να μου το πουν. Εγώ αυτό που έχω ήδη κάνει από την πλευρά μου είναι να επικοινωνήσω με τον ΟΠΑΠ για να μπορέσουμε να τρέξουμε τη χρηματοδότηση αυτών των έργων, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει όσο το δυνατόν συντομότερα στην φυσική της έδρα.

Αυτό για να γίνει χρειάζεται να γίνουν κατά πρώτο λόγο οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο. Και να απεξαρτηθεί η παρουσία της ομάδας από την ανάγκη της ύπαρξης προβολέων που θα πάνε σε ένα επόμενο πλάνο. Να γίνει δηλαδή ο αγωνιστικός χώρος ώστε να μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα και να γίνει μια συμφωνία με την NOVA να μας ορίσει τα πρώτα παιχνίδια σε μια μεσημεριανή ώρα. Έτσι ώστε όταν το γήπεδο θα είναι έτοιμο από κάθε πλευρά, αγωνιστικός χώρος και τα υπόλοιπα συμπληρωματικά έργα, εκτός του φωτισμού, να μπορούμε να παίξουμε οποιαδήποτε ώρα οριστεί. Πιστεύω ότι αυτά μπορούν να γίνουν. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την συγκατάθεση της NOVA για ένα διάστημα δύο μηνών, μέχρι δηλαδή να τελειώσει και ο ηλεκτροφωτισμός. Ο στόχος μας είναι λίγο απαιτητικός και πιεστικός. Να μπορέσουμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε την Δόξα μέσα στο δικό της γήπεδο όσο το δυνατόν συντομότερα. Στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου μπήκε ένας στόχος που αφορά περίπου τα τέλη Νοεμβρίου. Δεν μπορώ να ξέρω τώρα ακριβώς αν θα είναι αυτός, όμως φαίνεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρουμε. Έτσι λοιπόν αν μας αποδεσμεύσει η NOVA απ

Keywords
Τυχαία Θέματα