Αιολικός – Ατρόμητος Πειραιά 0-0

22:16 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Γκέλα για τον Αιολικό, που με τη «λευκή» ισοπαλία που έφερε με τον Ατρόμητο Πειραιά, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Ιδιαίτερα παραγωγικός, δημιουργώντας περίπου 23 τελικές και 6 κλασσικές ευκαιρίες, ο Αιολικός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κι έμεινε στο «Χ» με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Η νησιωτική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν

πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο και ήταν αυτοί που απείλησαν ουσιαστικά, όταν στο 25’ ο Λοϊζίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός πίεσε ακόμα περισσότερο, με τον νεοαποκτηθέντα Μουρατίδη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο το ματς έληξε 0-0, αφήνοντας πικρία στους περίπου 600 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, και προβληματισμό στον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, για την επιθετική δυστοκία.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μιχαλάκης (75' Καδής), Βούρος, Καπταγιάννης (88' Παπαδόπουλος), Ζώνας, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Τσουλάκος, Κάρδαρης, Μουτζούρης (53' Μουρατίδης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Κεσανίδης, Βασιλόπουλος (78' Μανουλίδης), Γεωργούλης (89' Λυμπέρης), Μαζαράκης, Δανάσης, Νταλάκος, Λοϊζίδης, Στεφανής (65' Κολοφώτης), Μυλωνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα