Αήττητη και κορυφαία «κυρία»

Η Γιουβέντους πήρε ακόμα ένα ντέρμπι επικρατώντας 1-0 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και επέστρεψε στην κορυφή του Καμπιονάτο.

Μία ημέρα μακριά από την κορυφή ήταν αρκετή για την Γιουβέντους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απάντησε άμεσα στη νίκη της Ουντινέζε, απέναντι στην Ρόμα και επικράτησε της έτερης Ρωμαίας, Λάτσιο με 1-0 στο «Ολίμπικο».

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Πέπε στο 34’ με κοντινό πλασέ. Στην επανάληψη η ομάδα του Έντι Ρέγια πίεσε και είχε δοκάρι με τον Ερνάνες.

Από εκεί και πέρα όμως η Γιουβέντους ανέκτησε

τον έλεγχο και στο 79’ είχε δοκάρι μετά από πολύ ωραίο σουτ του Μάτρι. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και η «γηραιά κυρία» ανέβηκε εκ νέου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Αταλάντα έμεινε στο 1-1 με την Νάπολι με τον Καβάνι να ισοφαρίζει το τέρμα του Ντένις (64’) στο 95’.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Ντιακιτέ, Στανκεβίτσιους, Ράντου, Μπρόκι (46’ Γκονζάλεζ), Λεντέσμα, Λούλιτς (72’ Σκούλι), Ερνάνες, Κλόσε, Ρόκι (65’ Σισέ)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιστάινερ, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίσιο, Πέπε (81΄Εστιγκαρίμπια), Μάτρι (84’ Κουαλιαρέλα), Βούσινιτς (66’ Τζιακερίνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα