Άκου την καρδιά σου με ένα like!

Η INTERSPORT σε συνεργασία με την ScienceTechnologies, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των αξεσουάρ POLAR σε Ελλάδα και Κύπρο, σου δίνουν την ευκαιρία ν’… ακούσεις την καρδιά σου!

Τρέχεις, αθλείσαι και γενικώς είσαι δραστήριος. Έχεις σκεφτεί ποτέ ν’… ακούσεις την καρδιά σου; Τα εξειδικευμένα καρδιοσυχνόμετρα της POLAR είναι ιδανικά γι’ αυτόν το σκοπό και τώρα μπορείς να τα κερδίσεις

με ένα like!

ΗINTERSPORT και η ScienceTechnologies, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αξεσουάρ POLARσε Ελλάδα και Κύπρο, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα καρδιοσυχνόμετρο, ν’… ακούσεις την καρδιά σου και να ανεβάσεις επίπεδο στις ασκήσεις σου!

Η POLARκατέχει ηγετική θέση στον τομέα του εξειδικευμένου εξοπλισμού για πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως το τρέξιμο, τα ομαδικά αθλήματα και η γυμναστική. Τα καρδιοσυχνόμετρά της είναι κορυφαία και πασίγνωστα για την εξαιρετική ποιότητά τους.

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να τα κερδίσεις, με ένα like στη σελίδα της INTERSPORT στο Facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/IntersportGR, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «Άκου την καρδιά σου»!

ΗINTERSPORTATHLETICSΑ.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 37 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας, με σύνολο 77 καταστημάτων σήμερα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 40 χώρες, δίκτυο 5.300 καταστημάτων και τζίρο που το 2010 ξεπέρασε τα 10 δις Ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα