Αλεξίου: «Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις»

10:06 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Να δοθεί άμεσα λύση στο διοικητικό ζήτησε ο Αλέξης Αλεξίου μετά το ματς με τον Αετό Σκύδρας, που έκανε παράλληλα κάλεσμα σε όσους αγαπούν τη Νίκη Βόλου να έρθουν κοντά στην ομάδα.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», όπως τόνισε, αναμένει λύσεις στο διοικητικό για να ηρεμήσει η ομάδα και πρόσθεσε: Τελείωσαν τα ψέματα. Ελάτε να φτιάξουμε την ομάδα. Δε θα μπαίνω εγώ στη φωτιά μόνος μου τέσσερις μήνες. Έλεος!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου:
«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τους τρεις

βαθμούς. Σημειώσαμε τρία γκολ, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Έχω πολλές απαιτήσεις και νομίζω ότι έχουμε παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο σε άλλα παιχνίδια. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Περιμένω από αύριο όσοι αγαπάνε τη Νίκη και έχουν προσφέρει τα προηγούμενα χρόνια να έρθουν κοντά στην ομάδα, για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Δε γίνεται να κάνουμε πρωταθλητισμό με προβλήματα.

Περιμένω από αύριο λύσεις στο διοικητικό, για να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν υπάρχουν σʼ αυτό το σύλλογο μεσοβέζικες καταστάσεις. Πρέπει κάποιοι άνθρωποι να μπουν μπροστά. Είναι αμαρτία γιʼ αυτόν τον κόσμο, που γεμίζει το γήπεδο. Τέτοιον κόσμο στη Γʼ Εθνική δε θα βρείτε πουθενά. Άρα να αναλογιστούν κάποιοι άνθρωποι ότι από αύριο πρέπει να ηρεμήσουμε.

Για το παιχνίδι, έχω να πω ότι περιμένω να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μόνο κατά διαστήματα βάλαμε την μπάλα κάτω και είχαμε καλή απόδοση. Να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του Αετού για τη δουλειά του. Δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Τώρα είναι ευκαιρία να βγάλει νέα παιδιά.

Επαναλαμβάνω ότι από αύριο πρέπει να υπάρχει ηρεμία σʼ αυτόν τον σύλλογο. Για πολύ καιρό δεν υπάρχει ηρεμία. Αποφασίστε: Θέλετε πρωτάθλημα; Θέλετε η ομάδα νʼ ανέβει; Ελάτε όλοι κοντά στην ομάδα. Μπαίνω εγώ μπροστά και οι παίκτες ακολουθούν. Είμαι εδώ από τον Σεπτέμβρη και προσπαθώ να φτιάξω μια ομάδα με νέα παιδιά και σας είπα ότι πάω για πρωτάθλημα. Τελείωσαν τα ψέματα. Τέσσερις μήνες κάνω υπομονή και δε μιλάω. Ήρθε η ώρα να πάρετε εσείς τις αποφάσεις σας.

Περιμένω αύριο να δοθεί λύση. Τέρμα τα ψέματα. Ας έρθουν εδώ άλλοι που είναι υπεύθυνοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας για το διοικητικό. Εγώ ως προπονητής και οι παίκτες μου ζητάμε αυτό: ελάτε να αποφασίστε τι θέλετε για την ομάδα. Υπάρχουν έτοιμες λύσεις εδώ και ένα μήνα για την ενίσχυση της Νίκης. Όμως αποφασίστε ποιοι είναι στη διοίκηση. Αν όλα πάνε καλά στα διοικητικά, αυτοί οι παίκτες αύριο θα είναι εδώ. Τελείωσαν τα ψέματα. Ελάτε να φτιάξουμε την ομάδα. Δε θα μπαίνω εγώ στη φωτιά μόνος μου τέσσερις μήνες. Έλεος!»

Keywords
Τυχαία Θέματα