Αμανατίδης: «Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη»

Μόνο νίκη θέλουν στη Νίκη Βόλου στον μεθαυριανό (29/04) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας, όπως δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου στη σημερινή (27/04) συνέντευξη Τύπου, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα magnesianews:

Για το αν ακόμη και η ισοπαλία την Κυριακή είναι αποτυχία: « Εξαρχής ο στόχος ήταν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Νομίζω ότι η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα. Από κει και πέρα η προσπάθεια συνεχίζεται. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι προς μία κατεύθυνση, της

κατάκτησης του μάξιμουμ των βαθμών. Έτσι το βλέπουμε το παιχνίδι όλοι στην ομάδα κι αυτό είναι το σημαντικό».

Για το ότι την Κυριακή γίνονται τα ντέρμπι Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Γαζώρου και Τηλυκράτης - Ηρακλής και πως αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία για τη Νίκη ν’ ανέβει ψηλότερα: «Η Νίκη δεν πρέπει να κοιτάει κανένα άλλο αποτέλεσμα, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα. Πρέπει να κοιτά τα παιχνίδια της και μόνο στο τέλος κι αν χρειαστεί θα το κάνει αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθεί στο δικό της παιχνίδι, κάτι το οποίο φαίνεται μέχρι στιγμής ότι της στοιχίζει, δηλαδή η συγκέντρωση στο 100%. Αυτή είναι μια αλήθεια».

Για το ότι κάποιοι παίκτες είναι φορτωμένοι με κάρτες: «Υπάρχει κάποια μεθόδευση στο μυαλό μου, γιατί μένουν πέντε αγωνιστικές, αλλά δεν υπάρχει κάποια μεταβολή στον τρόπο αντιμετώπισης των παικτών αυτών στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή παίζουμε χωρίς να βλέπουμε τις κάρτες και τι θα γίνει, γιατί υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, που θα υλοποιήσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές».

Για το ότι η Νίκη δεν έχει κερδίσει πέναλτι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Το έχω δει και εγώ. Οι αιτίες γι’ αυτό είναι πολλές. Για μένα η αντιμετώπιση που πρέπει να έχει η Νίκη από τη διαιτησία θα πρέπει να είναι καλύτερη γενικώς. Είναι μια ομάδα ανταγωνιστική με πολύ καλό ρόστερ και με βλέψεις να πάει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα, με την οποία ασχολείται πάρα πολύς κόσμος και όχι μόνο φίλαθλοι.

Είναι μια ομάδα με 400 περίπου παιδιά στις ακαδημίες της, αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη περιοχή και απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό στον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι διαιτητές. Από κει και πέρα αγωνιστικά, πρέπει να έχει μια μεγαλύτερη επιθετικότητα, για να κερδίσει αυτό το στοιχείο που δεν έχει, το πέναλτι».

Για το ότι η Δόξα Κρανούλας επέλεξε στο ματς του πρώτου γύρου το παιχνίδι των καθυστερήσεων: «Εγώ είμαι ο προπονητής της Νίκης Βόλου. Δεν μπορώ να πω στην αντίπαλη ομάδα τη στρατηγική της και την οπτική της σε ένα παιχνίδι. Η δική μου ομάδα πρέπει να βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει κι αυτές τις καταστάσεις. Ένα γρήγορο γκολ, επίθεση από την αρχή, ηρεμία, εξυπνάδα, πονηριά είναι πράγματα που χρειάζονται.

Τα ζητάω πάντα από τους παίκτες. Ξέρω ότι κάνετε συνειρμούς αν αυτά τα πράγματα τα δείχνουμε στα παιχνίδια και αφού τα δείχνουμε πώς χάνουμε πόντους. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πληρώνεις λάθη και αδυναμίες. Εκεί πρέπει να δείξουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα