Αναχωρούν για Γερμανία οι διεθνείς

Με θετικές σκέψεις για τους δύσκολους στόχους της αναχωρεί για τη Γερμανία η εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ.

Με τη θετική σκέψη ότι θα φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνουν οι εθνικές μας ομάδες αναχωρούν αύριο το πρωί (09:15) για το Ντόρτμουντ, όπου από την προσεχή Κυριακή έως τη 1 Απριλίου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τη σπουδαιότερη πρόκληση έχουν μπροστά τους οι άνδρες, που θέλουν να προκριθούν στο ομαδικό των Ολυμπιακών Αγώνων

για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μία υψηλή θέση στην 1η κατηγορία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (Championship Division, θέσεις 1-24) θα τους βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Την ίδια ώρα η ανανεωμένη εθνική γυναικών έχει το δικό της δύσκολο έργο μέχρι να φτάσει στην απευθείας παραμονή στη 2η κατηγορία της διοργάνωσης (Second Division, θέσεις 25-48). Στη γερμανική πόλη μεταβαίνουν οι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Λαγογιάννης, οι αθλήτριες Μαρία Χριστοφοράκη, Φιλαρέτη Εξάρχου και Κατερίνα Τόλιου, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής (ανδρών), Γιώργος Καρύτσας (γυναικών), ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έφορος των εθνικών μας ομάδων Μανώλης Κολυμπάδης (που θα εκπροσωπήσει και την ομοσπονδία στα συνέδρια της I.T.T.F. και της E.T.T.U.) και ο φυσιοθεραπευτής των διεθνών Ναΐμ Ακρούτ.

Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα ολοκληρώνουν το απόγευμα την προετοιμασία τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αύριο θα προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο των αγώνων και την Κυριακή κάνουν πρεμιέρα. Στις 21:00 ώρα Ελλάδας (20:00 τοπική) οι άνδρες αντιμετωπίζουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κίνα για το γκρουπ Α, ενώ νωρίτερα, στις 14:00 οι γυναίκες συναντούν την επικεφαλής του γκρουπ F, Σλοβακία.

Keywords
Τυχαία Θέματα