Ανακοινώθηκε ο Αντσελότι

Για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν θα κάθεται ο Κάρλο Αντσελότι όπως ανακοίνωσαν οι πρωτευουσιάνοι.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόλυσης του Αντουάν Κομπουαρέ, η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε στην ανακοίνωση του αντικαταστάτη του. Αυτό δεν είναι άλλος από τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος παρουσιάστηκε από τους πρωτευουσιάνους.

«Δέχτηκα αυτή την πρόκληση επειδή νομίζω ότι μπορώ να κάνω σωστή δουλειά στην ομάδα και

να γίνει μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη. Έχω πάρει μεγάλες εμπειρίες από την Αγγλία που θα με βοηθήσουν. Η ομάδα έχει μεγάλες προσδοκίες. Με ελκύει όλο αυτό το πλάνο», είπε ο ίδιος κατά την παρουσίασή του.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές είπε: «Δεν ήρθα εδώ για να αλλάξω τα πάντα. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θέλω απλά να είμαστε δυναμικοί και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Έχω σπουδαία σχέση με τους Ντρογκμπά και Μαλουντά, αλλά να τους φέρω εδώ είναι κα΄τι εντελώς διαφορετικό. Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Ο Πάτο είναι ένας ποδοσφαιριστής. Είναι δύσκολο να έρθει γιατί ανήκει στη Μίλαν και αρχικά θα πρέπει να τον πουλήσει», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και φίλος του Αντσελότι, Λεονάρντο είπε για το θέμα του Μπέκαμ: «Ξέρω ότι ο Μπέκαμ επηρεάζει πολύ τα Μέσα. Ποτέ δεν είπαμε ότι έχουμε κλείσει τη μεταγραφή του», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα