Ανατροπή «σεντονιού» για Σάλκε

Τη νίκη με 4-1 απέναντι στην Καϊσερσλάουτερν πήρε η Σάλκε η οποία ξέφυγε στους δέκα βαθμούς από την 5η θέση και ουσιαστικά «έκλεισε» μία θέση τουλάχιστον στα προκριματικά του Champions League.

Τις καλές της εμφανίσεις συνέχισε στο γερμανικό πρωτάθλημα η Σάλκε, η οποία απέναντι στην Καϊσερσλάουτερν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο διέλυσε την αντίπαλό της με 4-1.

Οι ουραγοί του πρωταθλήματος, μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 3’ με τέρμα του Ρόντνεϊ.

Οι «μπλε», απάντησαν με εκπληκτικό τέρμα του Χόλτμπι στο 39’ ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Χούντελααρ ανέτρεψε το σκορ, με τον Ραούλ στο 51’ να κάνει το 3-1 και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το παιχνίδι για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 81’ από τον Φαρφάν που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Με αυτή τη νίκη, η Σάλκε παρέμεινε ένα βαθμό μακριά από την 3η θέση που οδηγεί κατευθείαν στους ομίλους του Champions League, ενώ ταυτόχρονα αποσπάστηκε στους δέκα βαθμούς από την Μπάγερ Λεβερκούζεν που βρίσκεται στην 5η.

ΚΑΪΣΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Σίπελ, Ντικ, Άμπελ, Ρόντνεϊ, Γιέσεν, Ντε Βιτ (62’ Βούτεν), Μπορίσιουκ, Σαχάν (46’ Φορτούνης), Τίφερτ, Σέχτερ, Βάγκνερ (62’ Σβίρτσοκ).
ΣΑΛΚΕ: Χίλντερμπραντ, Ούτσιντα, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς, Χόλτμπι, Φαρφάν, Ραούλ (77’ Μόριτζ), Ντράξλερ (81’ Πούκι), Χούντελααρ (84’ Ομπάσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα