Αντωνίου: «Θέλουμε την άνοδο στη Β’ Εθνική»!

Η άνοδος στην football league είναι πλέον ο ξεκάθαρος στόχος του Πανηλειακού, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας του (4-1) επί της Καλαμάτας.

Ο Πανηλειακός έσπασε το αήττητο της Καλαμάτας και ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη, με ένα μάλιστα ιστορικό σκορ σε αναμετρήσεις των δυο ομάδων». Παράλληλα, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου, που αποτέλεσαν τον

δωδέκατο παίκτη:

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη, με ένα μάλιστα ιστορικό σκορ σε αναμετρήσεις των δυο ομάδων σε επαγγελματικές κατηγορίες. Πετύχαμε τρία γκολ, ενώ αγωνιζόμαστε με δέκα παίκτες, σπάσαμε το αήττητο της αντιπάλου μας, που ήταν η μόνη αήττητη και σε αυτή την κατηγορία, αλλά και στις επαγγελματικές συνολικά ως τώρα, πήραμε ταυτόχρονα και μια μεγάλη νίκη γοήτρου σε αυτό το πελοποννησιακό ντέρμπι, παραμένουμε πρώτοι, και συνεχίζουμε βλέποντας μπροστά.

Είμαι τυχερός που σαν προπονητής συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες! Τους δίνω τεράστια συγχαρητήρια! Στο πρώτο ημίχρονο, δεν είμαστε τόσο καλοί ως το πρώτο γκολ, κυρίως γιατί είμαστε αγχωμένοι. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή. Ο Πανηλειακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, έχει βαριά φανέλα, έχει και κόσμο, που έρχεται στο γήπεδο όλο και περισσότερος. Θέλουμε την άνοδο στη Β' Εθνική, αυτός είναι πλέον ο στόχος μας και επίσημα, και θα βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να τον πετύχουμε.

Εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα, ενώ ο Απόλλωνας έχει σαφώς μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, και αυτές οι ομάδες θα συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο μετά και τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής».

ΠΥΡΓΟΣ: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα