ΑΟ Λουκισίων –Παναργειακός 4-1

Σε «γιορτή» κατέληξε η αναμέτρηση του ΑΟ Λουκισίων με τον Παναργειακό, με τους γηπεδούχους να «φορτώνουν» με τέσσερα γκολ το τέρμα των φιλοξενούμενων.

Ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Τζιώρα, ο οποίος έκανε το 0-1, ωστόσο δεν έφτασε στο ημίχρονο προηγούμενος, αφού στο 39’ ο Ευσταθίου ισοφάρισε για τον ΑΟ Λουκισίων. Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Πανάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι.

Στο 69’ ο Σκριβάνος, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή

στη θέση του Καραματζιά, έβαλε τα Λουκίσια μπροστά στο σκορ με 2-1, ενώ στο 86’ ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος έκανε το 3-1 για την ομάδα του. Η βαριά ήττα του Παναργειακού ολοκληρώθηκε στο 90’ με τον Φαρούκ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπάρκοσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς (54΄Παπαδόπουλος Βικτ.), Ευσταθίου, Ανέστης, Δήμου, Καραμπατζιάς (65' Σκριβάνος), Τσοπάνης (89' Ζυγογιάννης), Φαρούκ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Σαΐντ, Σοφός, Πανάκης, Φιλής, Λιάρος, Μούτσος (65' Μπογάς), Ιασωνίδης, Τζιώρας, Κολλιάκος (62' Δρούλιας), Κουτσοδήμος (79' Ελευθεριάδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα