Απελευθερώνεται ο Crosby των Πένγκουινς

01:02 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τις προπονήσεις με επαφές θα αρχίσει άμεσα ο Sidney Crosby, ο Mikhail Grabovski υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και ο Steve Yzerman αναδείχθηκε «εκλέκτορας» του Καναδά.

Δεν ορίστηκε συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής του Crosby στη δράση, αλλά αυτό ενδέχεται να συμβεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Ο αρχηγός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς έκανε την πρώτη του ολοκληρωμένη προπόνηση ύστερα από αρκετές εβδομάδες και ο 24χρονος επιθετικός φαίνεται πως θα είναι σίγουρα έτοιμος για τα

play off.

Ο Crosby απέχει από τα ρινκ από τις 5 Δεκεμβρίου, όταν επανεμφανίστηκαν συμπτώματα διάσεισης. Συνολικά ταλαιπωρείται από αυτά τους τελευταίους 14 μήνες, οπότε οποιαδήποτε επιστροφή του μοιάζει απίθανη, μέχρι να πάρει μέρος κανονικά σε κάποιο ματς.

Ανανέωση με 27.5 εκατομμύρια

Ο 28χρονος Λευκορώσος, Mikhail Grabovski, υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς. Ο χαρισματικός κεντρικός επιθετικός επρόκειτο να γίνει unrestricted free agent την 1η Ιουλίου.

Αντί για αυτό, όμως, θα εισπράξει 37.5 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια. Μάλιστα έγινε ο «ακριβότερος» παίκτης των Λιφς ξεπερνώντας κατά 100,000 δολάρια σε ετήσιο επίπεδο τον Phil Kessel.

Εμπιστοσύνη σε Yzerman

Το 2010 ο Καναδάς κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο χόκεϊ επί πάγου με «εκλέκτορα» τον Steve Yzerman. Η αρμόδια ομοσπονδία πρόσφερε στον παλαίμαχο επιθετικό και τωρινό διοικητικό στέλεχος των Τάμπα Μπέι Λάιντινγκ την ίδια εξουσία για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2014.

Στην πρώτη ομάδα ο Bishop

Εκτός αποστολών παραμένει ο Craig Anderson που τραυματίστηκε... μαγειρεύοντας, οπότε οι Ότουα Σένατορς χρειάζονται έναν ακόμα τερματοφύλακα στην πρώτη τους ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρώην γκολκίπερ των Σέιντ Λούις Μπλους, Ben Bishop, πήρε την θέση του Robin Lehner στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα