Αποφάσεις της ΕΠΣΠ για Μικτές και σωματεία

Σημαντικά θέματα που αφορούν τις μικτές ομάδες, αλλά και τα σωματεία του Πειραιά, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΠ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (11/10).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση του Πειραιά για το συγκεκριμένο

θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Συνεδρίασε χθες 11.10.2011 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Π. με τα θέματα που εμπεριέχονταν στη σχετική ημερήσια διάταξη.
Στη συνεδρίαση ήταν προσκεκλημένοι και παραβρέθηκαν οι Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Τάκης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Καλύκας.
Παραβρέθηκαν επίσης, μετά από επικοινωνία και πρόσκληση της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Π., ο Αντιδήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Κανάλι 1» κ. Κυριάκος Μανωλάκος, ως και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας κ. Αντώνης Θεοδώρου.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. έγινε με απαρτία του Διοικητικού Συμβουλίου και με την παρουσία του Προέδρου κ. Στέλιου Μπρατσόλη, του Γεν.Γραμματέα κ. Κώστα Βράκα, του Αντιπροέδρου κ. Χρήστου Στούκα, του Ταμία κ. Βασίλη Βασιλόπουλου, του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κώστα Χολέβα, του Προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Παναγιώτη Λαπατά, των μελών του Δ.Σ. κ. κ. Μιχάλη Μουσελή και Χρήστου Μπουλέ, των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Σπύρου Βούλγαρη και Νίκου Αγαδάκου ως και των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.κ. Κώστα Κωστάκη και Γιώργου Σιάκουλη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης και τα τέως μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. κ.κ. Στάθης Αμαραντίδης και Νίκος Καλογερόγιαννης.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι εκπρόσωποι των κάτωθι σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.Π.:
Π. Κούβαρης – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, Ν. Λιγνός –ΠΟΡΦΥΡΑΣ, Β. Ναούμης – ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Α. Παπαχρήστος – ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ, Χ. Καλτσάς-ΦΙΛΑΘΛΟΙ, Ν.Φιγκέν-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, Β. Προβατάς-ΘΗΣΕΑΣ, Καλιακούδας-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, Γ. Απέργης-ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, Μ. Βιτζιλέος-ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ, Γ. Μιχάλαινας-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, Δ. Δημητρίου-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Ε.Περάματζης-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ., Γ.Σταματάτος- Κ.Χαλιάσος-ΕΝ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ, Τ.Μάρθας-ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, Γ.Κουνιάς-ΑΜΦΙΑΛΗ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. προέταξε το θέμα συζήτησης σχετικά με τις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ευχόμενος καλή επιτυχία! στους Ενωσιακούς προπονητές, έδωσε τον λόγο στον υπεύθυνο των Μικτών ομάδων κ. Βασίλη Βασιλόπουλο, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα σε κάθε σωματείο στις μικρές ηλικίες και στις Ακαδημίες, ώστε και οι Μικτές του Πειραιά να αποκτούν σταθερά αυξανομένη ποιότητα και επιτυχίες.

Οι Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Τάκης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Καλύκας ευχαρίστησαν την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε επιλέγοντας τους και δήλωσαν ότι μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, λόγω της έλλειψης Ενωσιακού Προπονητικού Κέντρου, θα κάνουν κάθε τι καλύτερο, με συνεργασία και εργασία, υπέρ των στόχων των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Π., στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Για το θέμα των Μικτών τοποθετήθηκαν μέλη της Διοίκησης της Ένωσης ως και εκπρόσωποι των παρευρισκόμενων σωμ

Keywords
Τυχαία Θέματα