Απογοητευμένος ο Ρούντολφ…

Ο Γκέργκελι Ρούντολφ εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η Φινλανδία δεν κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από την Σουηδία και έτσι οι ελπίδες της Ουγγαρίας για πρόκριση στο Euro 2012 μειώθηκαν αισθητά.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλώντας

σε ιστοσελίδα της πατρίδας του υποστήριξε πως περίμενε να δείξουν καλύτερο πρόσωπο οι Φινλανδοί. Ο Ρούντολφ τόνισε πως έχει δείξει η Εθνική ομάδα της χώρας του την αξία της και πλέον υπάρχει απογοήτευση όμως πρέπει να πάρει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου.

«Εμπιστευόμουν τους Φινλανδούς, θα μπορούσαν να έχουν πάρει ένα βαθμό. Εμείς δείξαμε πως δεν είμαστε κακή ομάδα, αλλά καλύτεροι, έτσι πρέπει να τους κερδίσουμε. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, τα «χαρτιά» όμως στο τέλος δεν ήταν στα χέρια μας. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε τους 21 βαθούς», είπε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Αργότερα, ο Ρούντολφ μέσω της fan page του στο Facebook επανέλαβε πως είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχε ο όμιλος της Ουγγαρίας και από τον αποκλεισμό των «Μαγυάρων» από το Euro 2012.

«Είμαστε στενοχωρημένοι που όλα χάθηκαν στην Φινλανδία. Την Τρίτη θα παλέψουμε για τον κόσμο και για τον εαυτό μας. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε πραγματικά μια καλή παρέα, δεμένη, που πρέπει να την πάρετε στα σοβαρά. Αυτή θα είναι και η επόμενη ομάδα της Ουγγαρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην σελίδα του ο Ρούντολφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα