Αποκάλυψη Μπαλοτέλι για τον πανηγυρισμό του!

Τέλος στην παραφιλολογία για το τί σήμαινε το μήνυμα στη φανέλα του: «Why always me?», που αποκάλυψε μετά το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβαλε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός της Σίτι που έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα τελευταία, σκόραρε και κατά των «κόκκινων διαβόλων» στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, τονίζοντας για το κατόρθωμά του:

«Ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Είναι ωραίο να κερδίζεις ντέρμπι στο Όλντ Τράφορντ. Όταν όμως νικάς με 6-1 χάνεις τα λόγια σου. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Το πρώτο μου γκολ

ήταν ένα καλό σουτ. Είσαι επιθετικός και δεν τα σκέφτεσαι αυτά. Εκτελείς άμεσα. Το δεύτερο γκολ μου ήταν από φανταστική ασίστ του Μίλνερ όταν παίξαμε ομαδικά».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο στον οποίο αφιερώνει τα γκολ του, αφήνοντας ωστόσο το καλύτερο για το τέλος.

«Ακόμη και όταν είχα άσχημες στιγμές, οι οπαδοί με υποστήριζαν. Τραγουδούσαν το όνομά μου. Ήθελα να τους ευχαριστήσω και το έκανα. Η Γιουνάιτεντ ανήκει όμως πλέον στο παρελθόν και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω στους επόμενους αγώνες», συμπλήρωσε ο 21χρονος διεθνής άσος o οποίος απασχόλησε τον Τύπο τις παραμονές του ντέρμπι με την φωτιά που φέρεται να έβαλε στο σπίτι του, καταλήγοντας ερωτηθείς για το «Why Always me?»:

«Το αφήνω στην κρίση του κόσμου… Θα πω μόνο πως η φωτιά στο σπίτι μου οφείλεται στην παρέα του αδερφού μου»!

Keywords
Τυχαία Θέματα