Ευχαριστήριο από τον Πανελευσινιακό

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τον Πανελευσινιακό είναι και φέτος ο δόκτωρ Αρμόδιος Δρίκος.

Ο ειδικευόμενος ιατρός καρδιολόγος εξέτασε για ακόμα μία φορά, αφιλοκερδώς, όλα τα μέλη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Ελευσίνας, με τους διοικούντες να εκδίδουν ανακοίνωση, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν δημόσια για την πολύτιμη προσφορά του.

Η ανακοίνωση: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο κ. Δρίκος, ειδικευόμενος ιατρός καρδιολόγος, εξέτασε αφιλοκερδώς τα παιδιά των ακαδημιών,

προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν με ασφάλεια για την υγεία τους στις προπονήσεις και στις αθλητικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Ο κ. Δρίκος έχει ήδη εξετάσει πάνω από 100 παιδιά στις ακαδημίες με ένα γενικό check up που περιλαμβάνει πλήρη κλινική εξέταση για την καρδιολογική κατάσταση, την οξυγόνωση, τους παλμούς και την ακρόαση!

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης οφείλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Αρμόδιο Δρίκο για την πολύτιμη προσφορά του! Η μεγάλη οικογένεια του Πανελευσινιακού στηρίζεται και στην αγνή εθελοντική προσφορά δεκάδων συμπολιτών και φίλων του συλλόγου. Είναι δε, αυτή η προσφορά τους, απτή απόδειξη ότι ο Πανελευσινιακός δεν είναι απλά μια ομάδα… Είναι μια ολόκληρη πόλη!».

Keywords
Τυχαία Θέματα