Μολφέτας: «Είναι Απολλωνάκια»

Στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης της Α2 βρίσκεται ο Απόλλων Πατρών, έχοντας κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος των «μελανολεύκων», Ανδρέας Μολφέτας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό SportFM Πάτρας 96.3 για τη… συνταγή της επιτυχίας, αλλά και την ταυτότητα της ομάδας που δεν είναι άλλη από τον κόσμο της. Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί στο στόχο της ανόδου, προσπαθώντας να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πρόεδρε, η προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει από πέρυσι βλέπετε

πλέον να αρχίζει να ευδοκιμεί…
«Δεν είναι μόνο δική μου δουλειά, είναι δουλειά όλων μας. Βέβαια, όλα αυτά θέλουν υπομονή και θέληση και να έχεις έναν σχεδιασμό. Είχα πει από την αρχή που ανέλαβα την τύχη του συλλόγου, μαζί με όλους τους συναδέλφους, ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγή πλεύσης. Να έχουμε παιδιά δικά μας, που είναι άξια, που έχουν φιλοδοξία και ικανότητες να πάνε τον σύλλογο πιο ψηλά.

Όλα αυτά με μετρημένες κουβέντες, με ήρεμους τόνους και έχοντας υπομονή, χωρίς να βάζουμε χρονοδιάγραμμα. Αυτό θα ωριμάσει και θα έρθει μόνο του. Βλέπω, λοιπόν, τα παιδιά αυτά να είναι πιο ώριμα παιχνίδι με παιχνίδι, βλέπω από πέρυσι τη διαφορά και τέλος πάντων δικαίως ο κόσμος το αναζητά. Εμείς έχουμε πάντα τους τόνους μας χαμηλά, δεν ξεφεύγουμε από αυτό που έχουμε πει, και ό,τι καλύτερο ας έρθει».

-Ο Απόλλωνας έχει καταφέρει να γυρίσει τον κόσμο στο γήπεδο, αν και πέρασε δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια. Ο Νίκος Βετούλας είπε πως το άγχος περισσότερο είναι να μη διώξουν τον κόσμο και όχι να χαθεί ένα ματς.
«Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν… Η ομάδα είναι αυτή που είναι, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη χημεία, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι μια οικογένεια. Κάνουν κέφι να παίζουν για τον Απόλλωνα, γιατί είναι Απολλωνάκια, είναι πατρινόπουλα και όλο αυτό φέρνει και το αποτέλεσμα. Έχω, λοιπόν, την άποψη ότι ο κόσμος και θα είναι κοντά μας και θα μεγαλώνει σε όγκο κάθε εβδομάδα που περνάει».

-Η αλήθεια είναι πως το «τέσσερα στα τέσσερα» έχει ανοίξει την όρεξη στον κόσμο της ομάδας για το πρωτάθλημα, άσχετα εάν είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για αυτό.
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό το πράγμα. Καλύτερα να βλέπουμε ένα ένα τα κομμάτια. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, ξέρουμε τι έχουν κάνει και τι μπορούν να κάνουν μέχρι αύριο και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να διαμορφώνουμε εικόνα. Μη γυρίσει μπούμερανγκ, μιλώντας συνέχεια για αυτό… Και να δημιουργούμε μια πολύ ωραία έδρα, μην το ξεχνάμε αυτό, γιατί κάθε πρόβλημα που θα προκύψει θα είναι εις βάρος του συλλόγου. Έδρα, αλλά χωρίς ακρότητες, έτσι όπως εξελίχθηκε στα τελευταία παιχνίδια μας».

-Βραβεύσατε στο ημίχρονο του αγώνα έναν φίλαθλο που ακολουθεί πιστά την ομάδα κάθε εβδομάδα από τη Δράμα, αν μη τι άλλο, μια πρωτότυπη κίνηση. Θα έχουμε ανάλογη συνέχεια σε αυτό;
«Ο Ανδρέας Γουλιάμης άξιζε αυτή τη διάκριση, καθώς και πέρυσι και φέτος, το να έρχεται κάθε εβδομάδα όπου παίζει ο Απόλλωνας από τη Δράμα είναι κάτι που έπρ

Keywords
Τυχαία Θέματα