Αποθέωση Rodriguez για τους Μάρλινς!

03:47 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Βρέθηκε στο Μαϊάμι και ο Alex Rodriguez αποθέωσε τους Μαϊάμι Μάρλινς, ανάμεσα σε πολλές άλλες εξελίξεις στον χώρου του μπέιζμπολ.

Ο άσος των Νιου Γιορκ Γιάνκις είναι στο Μαϊάμι για τα φετινά φιλικά προετοιμασίας, ενώ ο «A-Rod» βρέθηκε στη WrestleMania με την σύντροφό του και πρώην Diva, Torrie Wilson. Παράλληλα εκθείασε το πρόγραμμα των Μάρλινς και το νέο γήπεδό τους. Μοιραία προέκυψαν άμεσες φημολογίες για μελλοντική συνεργασία του τον σύλλογο

της Φλόριντα.

Εξαετή ανανέωση στον Cain

Έναντι... 127.5 εκατομμυρίων δολαρίων πείστηκε ο Matt Cain να παραμείνει για έξι ακόμα χρόνια στους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Όλα αυτά λόγους μήνες μετά το διετές συμβόλαιο 40.5 εκατομμυρίων δολαρίων στον Tim Lincecum, έτερο pitcher των «γιγάντων». Είναι φανερό πως η ομάδα της Καλιφόρνια φιλοδοξεί να «χτίσει» γύρω από τους δύο παραπάνω παίκτες.

Jimenez: «Δεν πρέπει να τιμωρηθώ»

Δεν νομίζει πως πρέπει να απολογηθεί, ούτε πως πρέπει να τιμωρηθεί ο Ubaldo Jimenez, ο οποίος πέταξε σκόπιμα τη μπάλα με δύναμη πάνω στον Troy Tulowitzki, σε φιλικό των Κλίβελαντ Ίντιανς με τους Κολοράντο Ρόκις. Μάλιστα δήλωσε πως ο Tulowitzki τον έβριζε ταυτόχρονα και πως δεν τον χτύπησε επίτηδες. Πάντως ελλοχεύει τιμωρία του pitcher των «ινδών» ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Ακτινογραφία για Francisco

Ο closer pitcher των Νιου Γιορκ Μετς, Frank Francisco, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στο αριστερό του γόνατο. Για την ώρα παραμένει αμφίβολος για το νέο πρωτάθλημα, ενώ ο center fielder, Andres Torres, επανήλθε στη δράση, έστω σε επίπεδο minor league, ύστερα από τραυματισμό του στο πόδι.

Προώθηση Chapman

Διαδοχικά προβλήματα έχουν «πλήξει» το bullpen των Σινσινάτι Ρεντς, οπότε άρχισε οι προσωρινές λύσεις. Μία από αυτές είναι η επαναφορά του αριστερόχειρα pitcher, Aroldis Chapman, στο βασικό ρόστερ. Εν τω μεταξύ άρχισαν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τον first baseman, Joey Votto, του οποίο το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2013.

Οδηγούσε μεθυσμένος ο Martinez

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στους δρόμους της Φλόριντα, ο relief pitcher των Ατλάντα Μπρέιβς, Christian Martinez. Προφανώς θα ακολουθήσει κάποια ποινή.

Δεν θα είναι έτοιμος ο Drew

Ξεκαθαρίστηκε πως ο shortstop των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Stephen Drew, δεν θα είναι έτοιμος στο φετινό εναρκτήριο παιχνίδι. Μάλιστα ο προπονητής των «D-Backs», Kirk Gibson, υποστήριξε ότι η αποθεραπεία για τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο έχει ακόμα αρκετό... δρόμο, πριν ολοκληρωθεί.

Νέες κατηγορίες για την γυναίκα που... καταδίωξε τον GM των Γιάνκις

Αποκαλύφθηκε πως η Louise Neathway τηλεφώνησε στην σύζυγο του Brian Cashman, γενικός διευθυντής των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Αυτή η κατηγορία προστίθεται σε αυτές που είναι ήδη γνωστές και αφορούν την διαρκή παρενόχληση του Cashman.

Άμεση επιστροφή για Hart

Το πρόβλημα του Corey Hart στο γόνατο φαίνεται πως ξεπεράστηκε. Αν και δεν αγωνίστηκε σε κάποιο φιλικό των Μιλγουίκι Μπρούερς, μάλλον θα ξεκινήσει κανονικά τη νέα σε

Keywords
Τυχαία Θέματα