ΑΟ Κάστωρ -Πυρσός Γρεβενών 4-0

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Κάστορας, ο οποίος επιβλήθηκε 4-0 του Πυρσού Γρεβενών και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τα Γρεβενά Αεράτα.

Οι «βυσσινί» άνοιξαν στο σκορ μόλις στο13’, με διπλή προσπάθεια του Μαλεγκάνου. Ο Τσούκλης του έδωσε την πάσα, ενώ ο Μακρής απέκρουσε το σουτ του. Ο Μαλεγκάνος όμως στην επαναφορά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τέγος βρήκε με βολέ τον Τζιώτζη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μακρή, πλασάροντας εύστοχα για το 2-0. Στο 66’ ο Πυρσός έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, καθώς

ο Κοτσαντίσογλου σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Τέγος απέκρουσε το σουτ του.

Ο Κάστορας όμως συνέχιζε το… βιολί του και στο 74’ μετά από έξοχο συνδυασμό των Πολύζου και Καραμαλή, ο τελευταίος έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τζιώτζης με σουτ, ύστερα από πάσα του Αντωνιάδη.

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ: Τέγος, Καραμαλής, Γκούρλιας, Σιοπόβου, Παναγιωτίδης, Φλίνδρης (64’ Δινάδης), Αντωνιάδης, Καραβασίλης (46’ Πολύζος), Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος (46’ Μήλιος)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μακρής, Μπόζιαρης (62’ Πολύζος), Κυριακίδης (56’ Αλεξανδρής), Μπούκας, Γκέτσιος, Κοτσαντίσογλου (82’ Τσάνγκας), Γεωργίου Α., Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Δούμας, Μπλάντος

Keywords
Τυχαία Θέματα