Ασταμάτητος ο Πανελευσινιακός!

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε ο Πανελευσινιακός, μετά την ευρείας έκτασης νίκη του επί του Παγκρατίου.

Παροξυσμός επικρατεί στην Ελευσίνα, που βλέπουν την ομάδα τους να φιγουράρει πρώτη στην κατάταξη μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 15 αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Α2, ούσα το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα μετρούν 12 νίκες και μόλις τρεις ήττες φέτος κι αν συνεχίσουν έτσι και στο δεύτερο γύρο δεν θα έχουν πρόβλημα να κάνουν το όνειρο της συμμετοχής στα μεγάλα σαλόνια πραγματικότητα.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις

του Πανελευσινιακού είναι διάχυτος, χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα τους μετά την «100άρα» (102-69) κόντρα στο Παγκράτι: «Παίζουμε για την πλάκα μας... Ανεβαίνουμε στην Α1 για πλάκα και πλάκα πλάκα θα μας βλέπετε χρόνια εκεί!».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «σταχυοφόρων» είναι το επόμενο Σάββατο (28/01) κόντρα στον ΟΦΗ, στο κλειστό της Γούβας. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τον Πανελευσινιακό καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών: «Όλοι στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές χειμώνα και να συνεχίζουμε την όμορφη πορεία προς την άνοδο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα