Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου-Πανελευσινιακός 2-2

Από έναν βαθμό πήραν Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου και Πανελευσινιακός στη Χίο, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν δοκάρι στο 5’ με τον Νύκτα, ενώ στο 21’ ο Ζαννίκος έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Παναγιώτης Σούκας σημείωσε το 2-0, ενώ ο Πανελυσινιακός είχε δοκάρι στο 44’ με τον Κουϊμτζίδη και στο επόμενο λεπτό ο Ανδρεάδης μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 83’ με τον Ανδρεάδη για το 2-2. Στις καθυστερήσεις ο επιθετικός του Πανελευσινιακού έχασε καλή ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη, αλλά ο Σταθάκης απέκρουσε σωτήρια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Σταθάκης, Τομάζος, Γεωργούλης, Γκιάλης (60’ Κουτρής), Κούτικας, Νιάκας, Σούκας Σ., Σούκας Π., Ματέρης, Νύκτας (85’ Κύλης), Ζαννίκος (70’ Σέργης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Μπαγδάτογλου (20’ Κουϊμτζίδης), Ζαφειράκης, Καριαβούλας, Νακος, Αποστολάτος (60’ Δούκας), Ευαγγέλου, Μακρίδης, Παπαευθυμίου (65’ Νικολάκης), Ανδρεάδης, Ατματζίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα