Αξύριστος παρότι είχε μυαλό ξυράφι

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Βουτιά έκανε ο υδράργυρος, αλλά πάλι κανείς δεν του έδωσε πέναλτι...

Δεν πειράζει όμως. Αν πέσει η θερμοκρασία δε θα γίνονται και… θερμά επεισόδια στο Αιγαίο με τους αεροπόρους «Εζέλ» να κάνουν απανωτές παραβιάσεις, όπως εχτές, για το «καλωσόρισες» του Αβραμόπουλου στο Άμυνας.

Δεν καταλαβαίνω γιατί παραξενεύονται κάποιοι. Σου λένε οι Τούρκοι, έχουμε κάνει κατάληψη στον τηλεοπτικό τους αέρα με τα σίριαλ, δεν κάνουμε μια κατάληψη και στο εθνικό εναέριο χώρο;

Ευχήθηκε

και ο Μητσοτάκης στον Παπαδήμο. Πολλοί λένε ότι ο Παπαδήμος μετά από τις ευχές του επίτιμου δε θα ολοκληρώσει καν τη θητεία του. Α, με πληροφορούν ότι έχουμε δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού: «Θέλω να δηλώσω με την ανάληψη των καθηκόντων μου ότι θα…»

Πάντως Γιωργάκης και Αντωνάκης μας έσκασαν μέχρι να τα βρουν, ποιον θα βάλουν πρωθυπουργό. Αυτοί, όταν ήταν συγκάτοικοι αν είχαν διαφωνία αν θα παραγγείλουν πίτσα ή σουβλάκια ήταν ικανοί να μείνουν νηστικοί για μια βδομάδα!

Το κορυφαίο πάντως το είπε ένας παππούς: «Μου το έλεγε η δασκάλα μου κάποτε στη γραμματική και τώρα δικαιώνεται. Ένα… κόμμα, αρκεί αν σου χαλάσει τη… σύνταξη»

Ο Μπόλονι πήγε σε προβολή ταινίας στο Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τα έχει βρει σκούρα τελευταία και πήγε σε ασορτί μέρος, στις σκοτεινές αίθουσες. Ή μήπως θέλει να πάρει ιδέες για να αλλάζουν με… κινηματογραφική ταχύτητα την μπάλα οι παίκτες του!

Και το ότι ο Μπόλονι πήγε στο φεστιβάλ δε σημαίνει ότι είναι for the festivals, δηλαδή… για τα πανηγύρια, έτσι;

Οι άλλοι, οι παίκτες της ισπανικής Λε Οσπιταλέτ ή κάπως έτσι τέλος πάντων έμειναν για φιλανθρωπικό σκοπό, αξύριστοι για πόσες βδομάδες πριν το μας με την Μπαρτσελόνα. Μα καλά, κανείς δε σκέφτηκε, ότι έτσι μπορεί να φάνε τα… μουστάκια τους;

Και επειδή ο τύπος παντού είναι ίδιος, έκανε την τρίχα τριχιά. Έτσι βέβαια μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά όλοι οι παίκτες.

Όταν ο πρόεδρος της ομάδας κλήθηκε να σχολιάσει την ιδέα, δήλωσε: «Τρίχες»

Ο καθρέφτης του κάθε παίκτη είναι το γήπεδο, λένε. Προφανώς δεν κοιτάχτηκαν ούτε σ’ αυτόν για να μην τρομάξουν, αφού είχαν γίνει όλοι σαν τα χαμένα μέλη των Z.Z. TOP, που τα μούσια κάλυπταν τους αστραγάλους τους.

Μια πηγή λέει ότι δεν οι περισσότεροι δε ξυρίστηκαν για να μην… κοπούν από την 18άδα.

Η μόνη περίπτωση να έκοβε κάποιος τα γένια μέσα στον αγώνα ήταν να κάνει κάποιος… ψαλιδάκι και να βρίσκεται δίπλα του.

Ο προπονητής της ομάδας τα είχε πάρει άσχημα με όλη αυτήν την αξυρισιά και κατά τη διάρκεια της βδομάδας κάλεσε τους παίκτες στην αυλή να ψήσουν κρέατα και εκεί τους είχε έτοιμο κι ένα φίλο του μπαρμπέρη για να τους ξυρίσει. Διοργάνωσε δηλαδή ένα… Μπάρμπερ-κιου!

Αυτό που δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει αξύριστος, ήταν ο οργανωτής της ομάδας, το δεκάρι, γιατί έχει μυαλό… ξυράφι!

Πάντως στους παίκτες δε λείπει τίποτα και είναι στον… αφρό. Απλά δε χρησιμοποιούν ξυράφι.

Εννοείται ότι στο ημίχρονο έ

Keywords
Τυχαία Θέματα