«Μπαμ» στο Νάσβιλ με χατ τρικ Hemsky

Οι Έντμοντον Όιλερς έμειναν έναν βαθμό μακριά από τον μαθηματικό... αποκλεισμό από τα play off, αφού επικράτησαν με 6-3 εκτός έδρας των Νάσβιλ Πρέντατορς.

Όλα αυτά χάρη στον Ales Hemsky. Ο 28χρονος δεξιός επιθετικός πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, ενώ μοίρασε ασίστ στο 6-3 του Sam Gagner σε ανυπεράσπιστη εστία, 1:41 πριν την λήξη της αναμέτρησης. Οι Darcy Hordichuk και Ryan Jones σημείωσαν τα άλλα τέρματα των ουραγών της Northwest.

Σε

πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο Pekka Rinne, καθώς δέχθηκε τρία γκολ σε επτά σουτ. Μοιραία, στο 28ο δευτερόλεπτο της δεύτερης περιόδου, ο προπονητής των «αρπακτικών», Barry Trotz, τον αντικατέστησε με τον Anders Linderback. Αντίθετα, ο Devan Dubnyk, γκολκίπερ των Όιλερς, σταμάτησε 41 από τα 44 σουτ που αντιμετώπισε!

Ο David Legwand μείωσε σε 2-1 και σε 5-3, ενώ ο Patrick Hornqvist σε 4-2. Αυτοί δεν ήταν αρκετοί για τους Πρέντατορς που έμειναν στους 92 βαθμούς και στην τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Αντίθετα, οι εκπρόσωποι του Έντμοντον προωθήθηκαν στους 66 και απέχουν 17 βαθμούς από την προνομιούχα οκτάδα του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ έχοντας ακόμα εννέα παιχνίδια στο πρόγραμμά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα