Μπάντστουμπερ: «Μπορούμε να τα πάρουμε όλα!»

12:03 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Αισιόδοξος ότι η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο στη Γερμανία, αλλά ακόμα και το Champions League, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ!

Ο Γερμανός αμυντικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να διασφαλίσει ότι οι Βαυαροί δεν θα δεχθούν γκολ από την Μαρσέιγ, στα δυο ματς που έδωσαν απέναντι στους Γάλλους στα προημιτελικά του Champions League

και, μέσω της συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα «Bild» δίνει το έναυσμα για το τρεμπλ…

«Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League και αυτό είναι τεράστιο πράγμα. Πρέπει να ευχαριστηθούμε τα ματς που έρχονται και θα δούμε τι θα γίνει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι, από εδώ και πέρα, μπορούμε να τα πάρουμε όλα! Τα πάντα βρίσκονται στο χέρι μας. Αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε όπως τις τελευταίες εβδομάδες, έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάντστουμπερ.

Για να επισημάνει: «Το πρωτάθλημα βέβαια είναι η προτεραιότητά μας. Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εκεί. Το ματς με την Άουγκσμπουργκ θα είναι δύσκολο. Έχουν ένα καλό σερί και θα τα δώσουν όλα απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Μπάγερν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα