Μπέντο: «Δυσάρεστα τα τρία γκολ»

Τα τρία γκολ που δέχθηκε η Πορτογαλία από την Ισλανδία ανησύχησαν τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ωστόσο υπογράμμισε την αξία των τριών βαθμών.

Άλλωστε, η εθνική του έχει τους ίδιους βαθμούς με την Δανία και πλεονέκτημα για την πρώτη θέση του ομίλου σε περίπτωση ισοβαθμίας. Για αυτό το «τρίποντο» είχε εξαιρετική σημασία για τους γηπεδούχους. Ο προαναφερόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε πολλά παράπονα για την αμυντική λειτουργία της Πορτογαλίας, αλλά ξεκαθάρισε ότι η οι ποδοσφαιριστές του ήταν ανώτεροι:

«Η νίκη μας ήταν

δίκαιη και αυτό αποδείχθηκε σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήμασταν οι καλύτεροι δυνατοί, αλλά κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι αλήθεια πως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι αρνητικό, όταν δέχεσαι τρία γκολ εντός έδρας, ειδικά όταν το ματς θα μπορούσε να είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο».

Πλέον η ισοπαλία με την Δανία, στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2012, είναι αρκετή για τους Ίβηρες, αλλά ο Πάουλο Μπέντο έθεσε σαν στόχο νέα νίκη της εθνικής του:

«Θέλω την πρώτη θέση και την έκτη μας νίκη στον όμιλο. Δεν θα πάμε για την ισοπαλία με την Δανία, αν και γνωρίζουμε ότι ένας βαθμός είναι αρκετός. Θα πρέπει να διορθώσουμε στο μεσοδιάστημα, τα λάθη που κάναμε απόψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα