Μπιγιονσέ: Η πρώτη πραγματικά σέξι εμφάνιση μετά από καιρό! (photos+video)

14:57 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ημίγυμνη σχεδόν πάτησε στο κόκκινο χαλί του MET Gala η διάσημη τραγουδίστρια καθώς ήθελε προφανώς να δείξει σε όλους πως έχασε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Ένα αραχνοΰφαντο μαύρο φουστάνι, με μακριά ουρά η οποία καταλήγει σε μοβ φτερά και ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος που ενισχύει το εφέ του γυμνού σώματος ήταν ακριβώς ό τι χρειαζόταν η Μπιγιονσέ για να κάνει τη διαφορά σε μια εκδήλωση γεμάτη celebrities!

Η σέξι τραγουδίστρια πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις στο γκαλά του MET (Metropolitan Museum of Art) όταν εμφανίστηκε στο νεοϋορκέζικο κόκκινο χαλί με την αποκαλυπτική δημιουργία του οίκου Givenchy και απέδειξε ότι έχει χάσει σχεδόν όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Η 30χρονη Μπιγιονσέ έγινε για πρώτη φορά μανούλα τον Ιανουάριο και αυτή ήταν η πρώτη της σέξι εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, από τότε.

Μαζί της στην εκδήλωση –στην οποία έδωσαν το παρών τα πιο λαμπερά ονόματα του Χόλυγουντ και της μουσικής σκηνής- ήταν και η αδερφή της, Σολάνζ, η οποία επέλεξε ένα φουστάνι σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Δείτε το βίντεο του Reuters με την Μπιγιονσέ και τις πιο σέξι παρουσίες στο γκαλά του MET:

Keywords
Τυχαία Θέματα