Μπολτ: «Κάνουν σαν τρελοί... οι Τζαμαϊκανοί»

Στην στήριξη των Τζαμαϊκανών του Λονδίνου ποντάρει ο Γιουσέιν Μπολτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να επαναλάβει το... τρεμπλ του Πεκίνου.


Ο Μπολτ που το 2008 κατέκτησε χρυσά μετάλλια στα 100μ, 200μ και 4χ100μ, δηλώνει για τους Αγώνες του Λονδίνου: «Περίμενα αυτό το καλοκαίρι εδώ και 4 χρόνια κι έτσι θέλω να ευχαριστηθώ κάθε στιγμή μου και να παρουσιάσουμε

ένα καλό θέαμα για όλο τον κόσμο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα τεράστιο πράγμα για μένα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν. Υπάρχουν πολλοί Τζαμαϊκανοί που ζουν στο Λονδίνο και ξέρω ότι κάνουν σαν τρελοί για να παρακολουθήσουν το θέαμα».

Αναφερόμενος στον Σεμπάστιαν Κόε, τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Λονδίνου, που δήλωσε ότι ο Μπολτ είναι ικανός να κάνει 9.40, είπε: «Είναι κάτι όμορφο να το ακούς. Όταν γίνεται αναφορά σε ρεκόρ η γνώμη μου είναι ότι όλα είναι πιθανά. Θα προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα, θα τα δώσω όλα και θα μείνω προσηλωμένος στο στόχο μου. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί. Ο προπονητής μου Γκλεν Μάιλς, μου δίνει πάντα κίνητρα να δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι σε όλα αυτά που κάνω και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Είμαι τυχερός, επειδή έχω τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα