Χαραλαμπίδης: «Δεν θα κάτσω να παίξω την καριέρα μου»

18:32 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου αναφέρθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που όμως ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει την καριέρα του στην τύχη «γιατί κάποιοι μπορεί να θέλουν να είναι μόνο στα λόγια και στην τύχη».

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι της Νίκης Βόλου κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στη Νίκη Βόλου για το εν λόγω

ματς, αλλά και στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Δίνουμε ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην Τσαριτσάνη, που πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμο θα πάρουμε και αυτό το ματς και θα αρχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Πρέπει να φτάσει η Νίκη Βόλου εκεί που της αξίζει.
Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στη νίκη με την Ηράκλεια, η ομάδα θέλει πολύ δουλειά από όλους τους τομείς, οφείλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο αν θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Κοντοχρήστος θα απουσιάσει λόγω της αποβολής, ο Λαζαρίδης δύσκολα θα προλάβει, ενώ απόντες είναι και ο Δαμιανίδης, ο Κάσκιο, που από Δευτέρα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Για το θέμα του Δαμιανίδη δεν με έχει ενημερώσει κανείς, όπως και του Λαμπρόπουλου, που δεν ξέρω αν θα τον έχω ή όχι. Άρα έχουμε πολλά προβλήματα και πρέπει να βρούμε τη δύναμη.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είναι ο δωδέκατος παίκτης, στηρίζουμε πολλά σε αυτόν. Είναι πολύ συγκλονιστικό για την ομάδα να έχει τέτοιον κόσμο, για τον οποίο η ομάδα πρέπει μόνο και μόνο να βγει κατηγορία».

Για το αν ήταν τυχερή στο ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και για αυτό νίκησε: «Βάσει απόδοσης και ευκαιριών δικαιούμασταν τη νίκη. Ήμασταν άτυχοι. Βρήκαμε τι δυνάμεις και το γυρίσαμε, γιατί απλά ήμασταν καλύτερη ομάδα. Άρα δεν είναι τύχη αυτό. Και σε άλλα παιχνίδια η ομάδα μου παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για το ότι η Νίκη δέχεται σε κάθε αγώνα γκολ: «Πάντα δηλώνω την προσοχή στους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει να έχουμε την ανάλογη συγκέντρωση και να μην δεχόμαστε γκολ».

Για το αν έχουν λυθεί τα προβλήματα: «Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής και έχω μάθει να δουλεύω σωστά. Όταν έρχομαι από μία μεγάλη κατηγορία, έχω και κάποιες απαιτήσεις για να μπορεί να φανεί το έργο μου. Γιατί, όπως γνωρίζετε, πάντα ο προπονητής φταίει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι αντιμετωπίζω μέσα στη βδομάδα.

Θέλω κάποια στοιχεία μέσα στη εβδομάδα για να λειτουργήσει σωστά η ομάδα. Προσπαθούμε να τα λύσουμε για να μπορεί να φανεί το έργο. Διαφορετικά δεν υπάρχει νόημα να είμαι εγώ εδώ. Δεν θα κάτσω να παίξω την καριέρα μου, γιατί κάποιοι μπορεί να θέλουν να είναι μόνο στα λόγια και μόνο στην τύχη. Εγώ δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Δεν αφήνω την καριέρα μου στην τύχη. Ζω από αυτό, έχω οικογένεια και πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου».

Για το αν είναι ντέρμπι το ματς από τη στιγμή που ο Οικονόμος Τσαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα